Dagens info 💰
Du har ikke et aktivt abonnement
Du må ha et aktivt abonnement av riktig type for å se denne siden. Dersom du mener dette er en feil, ta kontakt med oss.

Til din informasjon
Vi vil starte med å si at dette ikke er økonomisk rådgiving, men kun våre syn av markedet og hva vi tenker. Dette er basert på nyheter og ting vi fanger opp i markedet, og vi anbefaler ingen noen ting. Du bestemmer over dine egne handlinger og vurderinger.
Kurser
Råvarer
Valuta
Innhold
I natt
Krypto

God morgen!
Bitcoin-pris i dag: stabil på $88k etter at Saylor kjøpte flere mynter
Bitcoin steg litt på tirsdag ettersom sentimentet ble avkjølt etter en ferierally drevet av mer kjøpsaksjon fra Michael Saylors strategi, mens markedene også fordøyde USAs president Donald Trumps økende kritikk av Federal Reserve.
Den generelle risikoappetitten forble stort sett skrånende midt i vedvarende bekymringer over den økonomiske virkningen av Trumps handelstariffer, ettersom USA deltar i en bitter handelskrig med Kina.
Bredere kryptopriser trakk seg tilbake på tirsdag, etter å ha forsvunnet Bitcoins rally gjennom langfredag og påskeferien. Verdens største kryptovaluta tjente på at Strategi la til mer Bitcoin til statskassen.
Bitcoin steg 0,7 % til $88 194,9 innen 01:33 ET (05:33 GMT).
Saylor’s Strategy kjøper $555 millioner Bitcoin
Strategi (NASDAQ:MSTR) – verdens største bedriftseier av Bitcoin – kjøpte 6556 mynter for rundt 555,8 millioner dollar, viste en arkivering mandag.
Oppkjøpet bringer Strategys totale Bitcoin-beholdning til 538 200 mynter, og ble finansiert ved hjelp av aksjetilbud – en strategi som har finansiert en stor del av selskapets myntbeholdning.
Mer kjøpshandling fra Strategy bidro til å forbedre noe sentiment mot Bitcoin, selv om kryptoen fortsatt pleide å falle fra rekordhøye hit tidligere i år. Bitcoin handlet også fortsatt ned 5,6 % så langt i 2025, ettersom sentimentet ble rasert av usikkerhet rundt Trumps politikk.
Strategy hadde tidligere i april rapportert et urealisert tap på nesten 6 milliarder dollar på beholdningen av digitale eiendeler – en kunngjøring som hadde raslet kryptomarkedene.
Krypto-pris i dag: skremmende blant Trump-Fed-uro
Bredere kryptopriser falt ned tirsdag etter i stor grad å ligge etter Bitcoin de siste øktene. Risikoappetitten forble dyster i møte med en handelskrig mellom USA og Kina og en økende splid mellom Trump og Fed.
Trump i helgen raste mot Fed-leder Powell, og ba ham om å «forebyggende» senke renten eller risikere å skade økonomisk vekst.
Presidentens kommentarer økte bekymringene over Feds uavhengighet fra regjeringen, med rapporter som tyder på at han søkte en måte å fjerne Powell før Fed-lederens periode avsluttes i mai 2026.
Powell har så langt signalisert at Fed ikke vil kutte renten snart, og at han planlegger å sone hele perioden.
Verdens nr.2 crypto Ether falt nesten 4 % til $1,584,52, mens XRP falt 2,4% til $2,0790.
Solana og Cardano falt henholdsvis 1 % og 2,6 %, mens Polygon steg nesten 7 %.
Blant meme-tokens falt Dogecoin 0,3%, mens $TRUMP falt 0,4%.

Asia
Asia-aksjene er skråsikre etter at Wall St faller på grunn av Trump-Fed-feiden; tariffristinger gjenstår
De fleste asiatiske aksjer beveget seg i et flatt-til-lavt område på tirsdag da investorene holdt seg på kant over USAs president Donald Trumps handelstariffer og hans vedvarende kritikk av sentralbanksjef Jerome Powell.
Trumps kommentarer om Powell, spesifikt at USA risikerer en resesjon hvis Fed ikke kutter renten, utløste kraftige tap i Wall Street mandag, et mål som smittet over på Asia.
Men amerikanske aksjeindeksfutures steg i asiatisk handel, med S&P 500 Futures opp 0,6 % midt tegn på en potensiell opptur. Fokus var på viktige kommende første kvartalsresultater denne uken, med Tesla Inc (NASDAQ:TSLA) for å rapportere senere på dagen.
Sentimentet mot asiatiske markeder var fortsatt svakt da USA og Kina viste få tegn til å avta en bitter handelskrig. Frykten for strammere pengeforhold i Japan veide også.
Kina lager flate, Hong Kong fall; Kina advarer mot amerikanske handelsavtaler
Kinas Shanghai Shenzhen CSI 300 og Shanghai Composite-indekser beveget seg i et stramt område tirsdag, mens Hong Kongs Hang Seng falt 0,5 % da handelen ble gjenopptatt etter en lang helg.
Netthandelsaksjene JD.com og Meituan falt over 6 % hver, midt i økende tegn på sterk konkurranse i den lukrative matleveringssektoren.
Kinas handelsdepartement advarte mandag land mot å inngå handelsavtaler med USA på Beijings bekostning, samtidig som de anklaget Washington for å misbruke tollsatser.
Beijings kommentarer kommer midt i en bitter handelskrig mellom verdens største økonomier, etter at Trump økte tollsatsene på Kina til 145 % tidligere i april. Kina tok igjen med en avgift på 125 % på amerikanske varer.
Beijing har gjentatte ganger kritisert Trumps tariffer, og har så langt signalisert liten åpenhet for samtaler med Washington. Høye amerikanske tollsatser truer med å påvirke Kinas eksporttunge sektorer, samtidig som den undergraver lokal vekst.
Japan lager flate; Statsminister Ishiba bekymret over amerikanske tollsatser
Japans Nikkei 225-indeks falt 0,1 %, mens TOPIX var flat. Eksporttunge sektorer var fortsatt under press fra en sterk yen, som var på det sterkeste nivået på syv måneder på grunn av økt etterspørsel etter trygge havn.
Japans statsminister Shigeru Ishiba sa mandag at selv om landet ikke hadde til hensikt å forkaste en 2019-handelsavtale som ble inngått med USA, ville det gi uttrykk for “alvorlig bekymring” over uoverensstemmelser mellom avtalen og Trumps siste tollrunde.
Et spesielt bekymringspunkt var Trumps tollsatser på 25 % på alle utenlandske biler, som vil ha stor innvirkning på noen av Japans største selskaper. Ishibas kommentarer kommer mens Japan forbereder seg på handelssamtaler med USA, og Ishiba advarer også om at landet ikke bare åpent vil innrømme i diskusjoner.
Japanske markeder ble også presset av vedvarende bekymringer over flere renteøkninger fra Bank of Japan, etter at forbrukerinflasjonsdata for mars steg som forventet, og holdt seg godt over BOJs mål.
Fokus denne uken er på japanske innkjøpssjefsindeksdata for april, som kommer på onsdag.
Bredere asiatiske markeder beveget seg i et stramt område. Australias ASX 200 var flat før PMI-avlesningene i april forfaller onsdag, mens Sør-Koreas KOSPI steg litt før første kvartals bruttonasjonalproduktdata som kommer senere denne uken.
Singapores Straits Times-indeks var en avvikende indeks, og steg 1,2 % ettersom økt økonomisk usikkerhet førte til at investorer søkte havn i lokale bankaksjer.
Futures for Indias Nifty 50-indeks pekte på en positiv åpning, etter at den steg mer enn 1 % i forrige økt.


Australia
Australia-aksjer faller ved børsslutt; S&P/ASX 200 ned 0,03 %
Australia-aksjene var lavere etter stengningen tirsdag, da tap i IT-, energi- og helsesektorene førte aksjene ned.
Ved stengetid i Sydney falt S&P/ASX 200 0,03 %.
De beste resultatene for sesjonen på S&P/ASX 200 var St Barbara Ltd (ASX:SBM), som steg 19,23% eller 0,05 poeng til handles til 0,31 ved stengetid. I mellomtiden la Resolute Mining Ltd (ASX:RSG) til 8,60% eller 0,04 poeng for å ende på 0,51 og Evolution Mining Ltd (ASX:EVN) var opp 5,44% eller 0,46 poeng til 8,92 i sen handel.
Sesjonens dårligste prestasjoner var Zip Co Ltd (ASX:ZIP), som falt 9,04% eller 0,15 poeng til handles til 1,51 ved stengetid. Polynovo Ltd (ASX:PNV) falt 6,28% eller 0,07 poeng til 1,04 og Nextdc Ltd (ASX:NXT) var ned 6,18% eller 0,69 poeng til 10,48.
Fallende aksjer var flere enn stigende på Sydney Stock Exchange med 721 til 436 og 407 endte uendret.
Aksjene i Evolution Mining Ltd (ASX:EVN) steg til alle tider; øker 5,44 % eller 0,46 til 8,92.
S&P/ASX 200 VIX, som måler den impliserte volatiliteten til S&P/ASX 200-opsjoner, var opp 3,72 % til 13,97.
Gold Futures for levering i juni var opp 1,86% eller 63,86 til $3 489,16 en troy unse. Andre steder i råvarehandelen steg råolje for levering i juni 0,80 % eller 0,50 til å nå $62,91 per fat, mens juni Brent-oljekontrakten steg 0,69% eller 0,46 for å handles til $66,72 per fat.
AUD/USD var uendret 0,34 % til 0,64, mens AUD/JPY falt 0,47 % til 90,17.
US Dollar Index Futures falt 0,07 % til 97,98.

USA
Trump forbereder seg på å gi Fed, Powell, skylden for økonomisk nedgang – WSJs Timiraos
USAs president Donald Trump legger grunnlaget for å klandre Federal Reserve under styreleder Jerome Powell for enhver økonomisk svakhet som følge av handelstollene hans, skrev Wall Street Journals Nick Timiraos mandag.
Trump signaliserer at han vil skylde på Fed hvis sentralbanken ikke gir etter for hans krav om rentekutt snart, sa Timiraos, i en prosess som også kan delegitimere sentralbankens uavhengighet.
Timiraos’ kommentarer kommer etter at Trump engasjerte seg i en tirade i sosiale medier mot Fed og styreleder Powell, og kalte ham en «stor taper» og «Mr. Too Late» midt i krav om at Powell skal kutte renten snart.
Trump advarte om at den amerikanske økonomien kunne avta hvis Fed ikke kuttet, og hevdet at det var «praktisk talt ingen inflasjon». Han hadde forrige uke også bedt om å fjerne Powell.
Powell ble utnevnt av Trump i løpet av sin første periode, og er satt til å forbli som Fed-leder til mai 2026.
Timiraos – som fikk betegnelsen «the Fed whisperer» for nøyaktig å forutsi hver av sentralbankens rentebeslutninger siden 2022 – advarte om at selv om Trump ikke var i stand til å kaste ut Powell, kunne hans forsøk på å delegitimere ham forårsake varig skade på Feds stilling, spesielt gitt at sentralbanken lenge har forsøkt å forbli uorganisert.
Trump hadde også krenket Powell i løpet av sin første periode for å slutte å heve renten og kutte dem. Men det økonomiske bakteppet denne gangen ser annerledes ut, spesielt gitt at inflasjon er en mye større bekymring i dag, sa Timiraos.
Powell har så langt signalisert liten intensjon om å kutte renten, etter å ha nylig markert enda mer usikkerhet på grunn av Trumps handelstariffer på USAs største handelspartnere. Powell advarte om at tollsatsene – hvorav et høydepunkt er en toll på 145 % på Kina – kan føre til varig økning i inflasjonen.
Trumps nylige angrep på Powell satte amerikanske aksjemarkeder i sjakk, samtidig som han slo dollaren og presset opp statsrentene.

Olje
Oljeprisen stiger på kortdekning, men tariffbekymringer henger igjen
Oljeprisene klatret tirsdag da investorer utnyttet forrige dags tap for å dekke korte posisjoner, selv om bekymringene vedvarte over økonomisk motvind fra tariffer og amerikansk pengepolitikk som kunne dempe drivstoffetterspørselen.
Brent-oljefutures steg 42 cent, eller 0,6 %, til $66,68 per fat kl. 0620 GMT. U.S. West Texas Intermediate-oljekontrakten for mai, som utløper tirsdag, var på 63,53 dollar fatet, opp 45 cent, eller 0,7 %.
Den mer aktivt handlede WTI juni-kontrakten var opp 0,7 %, eller 45 cent, til 62,86 dollar per fat.
Begge referanseindeksene falt mer enn 2% på mandag, ettersom tegn på fremgang i atomavtalesamtaler mellom USA og Iran bidro til å lette bekymringene om forsyning.
“Noen kortdekning dukket opp etter mandagens kraftige salg,” sa Hiroyuki Kikukawa, sjefstrateg i Nissan (OTC:NSANY) Securities Investment, en enhet i Nissan Securities.
“Bekymringer om en potensiell resesjon drevet av tollkrigen vedvarer imidlertid,” sa han, og spådde at WTI sannsynligvis vil handle i intervallet $55–$65 for tiden gitt pågående usikkerhet knyttet til tariffer.
Mandag gjentok USAs president Donald Trump sin kritikk av sentralbanksjef Jerome Powell og sa at den amerikanske økonomien kunne bremses med mindre rentene ble senket umiddelbart.
Hans kommentarer om Powell skapte bekymringer om Feds uavhengighet når det gjaldt pengepolitikken og utsiktene for amerikanske eiendeler. Store amerikanske aksjeindekser falt og dollarindeksen falt til et treårs-lave mandag.
“Den økende usikkerheten rundt amerikansk pengepolitikk forventes å påvirke finansmarkedene og den bredere økonomien negativt, noe som øker frykten for at det kan føre til en nedgang i etterspørselen etter råolje,” sa Kikukawa.
En Reuters-undersøkelse 17. april viste at investorer tror at tollpolitikken vil utløse en betydelig nedgang i den amerikanske økonomien i år og neste år, med median sannsynlighet for resesjon i de neste 12 månedene som nærmer seg 50%.
USA er verdens største oljeforbruker.
Fremgang i samtalene mellom USA og Iran, som lørdag ble enige om å begynne å utarbeide et rammeverk for en potensiell atomavtale, kan også tynge oljeprisene og redusere forsyningsbekymringer ettersom Midtøsten-landet er en stor produsent.
“Vårt syn på at Irans oljeeksport står overfor overhengende nedsiderisikoer på grunn av håndhevelsen av amerikanske sanksjoner har lettet gitt pågående samtaler mellom USA og Iran,” sa Vivek Dhar, analytiker ved Commonwealth Bank of Australia (OTC:CMWAY), i et notat, og la til at USAs lettelse var potensielle sanksjoner på bordet.
I mellomtiden har Russlands økonomidepartement kuttet sin prognose for gjennomsnittsprisen på Brent-olje i 2025 med nesten 17 % fra hva det så i september-beregningene, ifølge dokumenter innhentet av Reuters.
Amerikanske lagre av råolje og bensin var forventet å ha falt i forrige uke, mens destillatlagrene sannsynligvis steg, viste en foreløpig Reuters-måling mandag, i forkant av ukentlige rapporter fra American Petroleum Institute og Energy Information Administration. [EIA/S]

Gull prisene
Gullprisene stiger til rekordhøye nær $3500 midt mellom Trump-Fed-sammenstøt, handelsspenninger
Gullprisene økte til en ny rekordhøy i handelen i Asia på tirsdag, styrket av vedvarende trygge havn-appell over økte handelsspenninger mellom USA og Kina, og bekymringer rundt president Donald Trumps plan om å revidere Federal Reserve.
Fra 00:27 ET (04:27 GMT) hoppet Spot Gold 1,7 % til $3 482,76 per unse, mens Gold Futures som utløper i juni steg 1,9 % til $3 491,20 per unse.
Gull hoppet mer enn 3 % på mandag og har nådd rekordhøye på rad i de tre foregående øktene, hovedsakelig drevet av økende geopolitisk risiko, sterk sentralbanketterspørsel og vedvarende inflasjonsbekymringer.
Trump vurderer å kaste ut Feds Powell, dollaren når 3-års laveste nivå
Det siste rallyet ble utløst av bekymringer rundt amerikansk pengepolitikk, etter at president Donald Trump avduket planer om å revidere Federal Reserve.
Økonomisk rådgiver i Det hvite hus, Kevin Hassett, sa fredag at president Trump og teamet hans fortsatte å undersøke om de kunne sparke Fed-leder Jerome Powell.
Trump gjentok mandag sin oppfordring til Fed om å redusere renten, og sa at den amerikanske økonomien kan bremse opp hvis Fed ikke kutter renten umiddelbart.
I forrige uke sa Powell at sentralbanken ikke var tilbøyelig til å kutte renten i nær fremtid, med henvisning til mulig inflasjonspress og økonomisk usikkerhet som stammer fra de nye tariffene.
Denne utviklingen har skapt bekymringer om uavhengigheten til Fed, og har sendt krusninger gjennom finansmarkedene.
Den amerikanske dollaren forble svak etter å ha sunket til et lavpunkt i tre år på mandag mot en kurv av store valutaer.
En svakere dollar har en tendens til å styrke etterspørselen etter gull, da det gjør metallet rimeligere for investorer som holder utenlandsk valuta.
Handelsspenningene mellom USA og Kina er fortsatt høye
Kina ga en streng advarsel til nasjoner som vurderer handelsavtaler med USA som kan undergrave kinesiske interesser.
Det kinesiske handelsdepartementet anklaget Washington for å bruke tariffer og monetære sanksjoner for å tvinge land til å begrense sin handel med Kina.
Beijing understreket at slike avtaler som skader deres interesser vil føre til gjensidige mottiltak.
Denne advarselen kommer midt i eskalerende spenninger i den pågående kinesisk-amerikanske handelskonflikten, som har ført til at USA har innført tollsatser på opptil 145 % på kinesiske varer, noe som har ført til gjengjeldelsesavgifter fra Kina.
Blant andre edle metaller økte Silver Futures 0,8% til $32,795 per unse, mens Platinum Futures steg 1% til $976,10 per unse.
Kobber når 2 ukers høyde på svakere dollar
Kobberprisene utvidet seg tirsdag til å nå et to ukers høydepunkt da dollaren forble svak, men bekymringene for høye amerikanske tollsatser på toppimportøren Kina holdt investorene forsiktige.
Benchmark Copper Futures på London Metal Exchange steg 1 % til 9 311,60 dollar per tonn, mens Copper Futures som utløper i mai steg 1,1 % til 4,7713 dollar per pund.

Europesike markedet
Europeiske aksjer handler på en forsiktig måte midt i økonomisk usikkerhet
Europeiske aksjeindekser har åpnet igjen etter den lange påskehelgen, og handlet på en forsiktig måte gitt graden av økonomisk usikkerhet som griper internasjonale markeder.
Klokken 03:05 ET (07:05 GMT) falt DAX-indeksen i Tyskland 0,3 %, CAC 40 i Frankrike falt 0,2 %, mens FTSE 100 i Storbritannia handlet stort sett uendret.
Fed uavhengighet truet
Sentimentet er fortsatt ekstremt skjørt når investorer forsøker å takle den økonomiske usikkerheten forårsaket av USAs president Donald Trumps ustabile handelspolitikk. Imidlertid ser europeiske aksjer ut til å være relativt etterspurt ettersom investorer drar bort fra Wall Street.
Investorer kjøpte netto 11 milliarder dollar i europeiske aksjefond og 3,6 milliarder dollar i asiatiske aksjefond i uken til 16. april, mens amerikanske aksjefond så en utstrømning på 10,6 milliarder dollar, ifølge data fra LSEG Lipper.
De store amerikanske indeksene lukket kraftig ned på Wall Street mandag etter at Trump introduserte en annen stor bekymring i markedet, og truet Federal Reserves uavhengighet ved å etterlyse styreleder Jerome Powell.
Trump har søkt lavere renter fra den amerikanske sentralbanken, og økte anslaget på mandag, og oppfordret Powell til å sette i gang «forebyggende kutt» eller risikere en avtagende økonomi.
Fed bestemte seg for å holde rentene uendret på sitt siste møte i mars, på jakt etter “større klarhet” før de vurderer eventuelle justeringer, mens Powell også påpekte forrige uke at “tariffer er høyst sannsynlig å generere minst en midlertidig økning i inflasjonen.”
ECB signaliserer flere kutt fremover
Det er lite i veien for betydelige økonomiske data i Europa tirsdag, og derfor vil investorer sannsynligvis være mer oppmerksomme på kommentarer fra IMF-Verdensbankens vårmøter i Washington denne uken.
Den europeiske sentralbanken kuttet renten for syvende gang i løpet av et år i forrige uke for å styrke en allerede slitende økonomi i eurosonen som står overfor et stort trykk fra amerikanske tollsatser.
Politikerne understreket et forverret vekstutsikter, noe som tillater investorer å satse på enda brattere rentekutt fremover gitt den skjøre naturen til regionens økonomiske utsikter.
Roche skal investere 50 milliarder dollar i USA
Det er ingen store inntjening i den europeiske bedriftssektoren tirsdag, men Roche (SIX:ROG) sa at de vil investere 50 milliarder dollar i USA i løpet av de neste fem årene, i et av de største innoverinvesteringene siden president Donald Trump forstyrret global handel med sin nye tollpolitikk.
Den sveitsiske legemiddelgiganten sa at investeringen ville skape mer enn 12.000 nye arbeidsplasser, inkludert nesten 6.500 byggejobber, samt 1.000 arbeidsplasser ved nye og utvidede anlegg.
Den tyske bilprodusenten Mercedes Benz (ETR:MBGn) avduket et nytt helelektrisk luksuslimousinsegment det kalte “Vision V”, som den sa markerte utvidelsen av den øverste delen av varebilporteføljen.
På andre siden av dammen skal Tesla (NASDAQ:TSLA) etter planen offentliggjøre sine resultater senere i sesjonen, med forventningene på den lave siden gitt elbilprodusentens salg har blitt rammet av konkurranse og gjengjeldelse mot administrerende direktør Elon Musks høyreekstreme politikk.
Rå returer etter kraftige tap
Oljeprisen steg tirsdag, og tok seg opp igjen etter forrige økts kraftige tap, men forsiktighet er fortsatt midt i global økonomisk usikkerhet drevet av amerikanske handelstariffer.
Klokken 03:05 ET steg Brent-futures 1,2 % til $67,04 per fat, og US West Texas Intermediate-råoljefutures steg 1,4% til $63,27 per fat.
Begge referanseindeksene hadde satt seg mer enn 2% lavere på mandag etter at Iran og USA ble enige om å starte diskusjoner på ekspertnivå for å utforme et rammeverk for en potensiell atomavtale.
I dag ville jeg
Europeiske markeder kommer tilbake fra den lange påskeferien med en positiv åpning
Europeiske markeder forventes å returnere positivt fra den lange påskehelgen.
Storbritannias FTSE 100
indeksen forventes å åpne 60 poeng høyere på 8.254, Tysklands DAX
opp 253 poeng til 21 064, Frankrikes CAC
81 poeng høyere på 7241 og Italias FTSE MIB
441 poeng høyere på 34.967, ifølge data fra IG.
Det er ingen større inntekter eller datafrigivelser fra Europa tirsdag, men handelsmenn vil holde øye med nyheter og kommentarer fra IMF-Verdensbankens vårmøter i Washington denne uken, der trusselen og nedfallet fra USAs president Donald Trumps tollregime sannsynligvis vil dominere diskusjonene.
Asia-Stillehavsmarkedene ble dempet over natten, og fulgte Wall Streets kraftige salg etter at Trump doblet ned på presskampanjen sin mot sentralbanksjef Jerome Powell.
Trump skrev på Truth Social mandag at økonomien ville avta hvis Fed ikke kuttet renten. I det siste av flere nylige innlegg som ropte ut Powell ved navn, kalte han Fed-sjefen «Mr. Too Late» og en «stor taper».
Trump antydet Powells “oppsigelse” forrige uke, en enestående handling som Det hvite hus økonomiske rådgiver Kevin Hassett sa at presidentens team for tiden studerer. Powell har sagt at han ikke kan få sparken i henhold til loven og har til hensikt å tjene ut slutten av sin periode i mai 2026.
Kjøpte Storebrand 115
Kjøpte Norsk Hydro 52
Kjøpte KOA 1.2
Kjøpte 2020 Bulkers 94
Begynner å se på flere case nå
Kjøpt mye på fredag med rød skrift under
Jeg ser mer og mer på kjernekraft.. Cameco.com
KOA har begynt å røre på seg.. holder den til 4,5
Husk dette er våre tanker og meninger og ikke noen form for råd.
- MPCC Kjøpt inn 18.80 +NY 17,5
- Argeo = solgt 50% 4kr – Kjøpte tilbake 50% på 3,75
- NHY ville jeg holdt – Selger
- Gogl -Solgt 50% 103kr solgt siste post på 140
- TGS NY 81
- PGS Solgt
- EQNR: Solgt
- Var: NY 30
- Yar: Solgt
- KOG: Solgt
- Kahoot: villle holdt meg unna
- Sas: Solgt
- Akso: NY 30
- Nel: ville jeg KJØPT (long case)
- KOA: sett litt nærmere på denne nå -KOA kjøpt 10%1,54 + 10% 1,52
- 2020 Solgt: solgt
- Pareto Bank, -solgt
- ABG Sundal Collier, -solgt
- SpareBank 1 SR-Bank, -solgt
- Gjensidige- solgt
- Dnb -solgt
- storebrand-solgt
- LSG-solgt
- Mowi : solgt
- Salme-solgt
- Salm-solgt
- Auss -solgt
- Aker BP NY 217
- Alt av fisk: Selger ut samtlige
Dette skjer i dag
Resultat pr. 1. kv.:
Arendals Fossekompani
Makro:
Norge: Econ nye boliger, kl. 10.00
Danmark: Forbruker- og bedriftstillit april, kl. 08.00
Sverige: Arbeidsledighet mars, kl. 08.00
Spania: Handelsbalanse februar, kl. 10.00
ØMU: Budsjett og gjeld mot BNP 2024, kl. 11.00
IMF: World Economic Outlook, kl. 15.00
ØMU: Forbrukertillit april flash, kl. 16.00
Annet:
USA: API oljelagre, kl. 22.30
Utenlandske:
3M, Baker Hughes, General Electric, Halliburton, Lockheed Martin, Moody’s, Northrop Grumman, SAP, Tesla, Verizon
Ordinær generalforsamling:
Cadeler
Kilder: Trading Economics, Euronext, TDN Direkt, selskapene ,finansavisen