Dagens info 💰
Du har ikke et aktivt abonnement
Du må ha et aktivt abonnement av riktig type for å se denne siden. Dersom du mener dette er en feil, ta kontakt med oss.

Til din informasjon
Vi vil starte med å si at dette ikke er økonomisk rådgiving, men kun våre syn av markedet og hva vi tenker. Dette er basert på nyheter og ting vi fanger opp i markedet, og vi anbefaler ingen noen ting. Du bestemmer over dine egne handlinger og vurderinger.
Kurser
Råvarer
Valuta
Innhold
I natt
Krypto

God morgen!
Bitcoin-pris i dag: går tilbake til nær 80 000 dollar ved kjøp av fall; tariffristinger gjenstår
Bitcoin steg tirsdag, og utvidet et tilbakeslag fra rundt fem måneders laveste nivå da handelsmenn kjøpte nedgangen i verdens største kryptovaluta, selv om sentimentet forble skjørt i møte med president Donald Trumps handelstariffer.
Bredere kryptopriser fulgte også Bitcoins utvinning, selv om sektoren pleide store tap de siste ukene da Trumps tariffer raslet globale risikomarkeder.
Bitcoin steg 3,6 % til $79 673,5 innen 01:19 ET (05:19 GMT), og krysset kort tid $80 000 tidligere på dagen.
Bitcoin sporer en bredere markedsoppgang når Trump-tariffer nærmer seg
Gevinster i Bitcoin kom etter en oppgang i bredere finansmarkeder. Wall Street-indeksene hentet inn mesteparten av sine mandagstap, mens de fleste asiatiske markeder gikk frem.
Futures på amerikanske aksjeindekser var også positive i asiatisk handel.
Likevel hadde Bitcoin et fall på 4,2 % de siste to dagene, etter å ha sunket til et lavpunkt på fem måneder på mandag da risikoviljen ble rammet av Trumps tariffer.
Den amerikanske presidenten hadde i forrige uke avduket en rekke gjensidige tariffer på flere store økonomier, med pliktene større enn markedene hadde fryktet.
Trump i løpet av helgen doblet sine tollsatser, og truet til og med Kina med brattere tollsatser hvis Beijing ikke trakk tilbake sine gjengjeldelsestoller på USA.
Spekulative, risikodrevne eiendeler som Bitcoin klokket bratte tap på den reduserte risikoappetitten, og det dukker nå opp få faktorer som kan bidra til å løfte markedssentimentet.
Trumps tariffer er satt til å tre i kraft fra onsdag, og presidenten truer også med toll på farmasøytisk og halvlederimport.
Bitcoin bekrefter “dødskors” etter nylig salg
Bitcoin dannet et “dødskors” denne uken – en viktig teknisk indikator som kan varsle mer svakhet i kryptoen på kort sikt.
Et dødskors dannes når et aktivas kortsiktige glidende gjennomsnitt faller under dets langsiktige glidende gjennomsnitt. I Bitcoins tilfelle falt 50-dagers glidende gjennomsnitt under 200-dagers glidende gjennomsnitt denne uken, noe som bekrefter et dødskors, viste Investing.com-data.
Et dødskors kan varsle om kortsiktig svakhet i Bitcoin, spesielt midt i mangel på direkte positive signaler for kryptomarkeder. Flere langsiktige eiere av Bitcoin ble også sett flytte mynter til børser de siste ukene, noe som varsler om et potensielt salg.
Krypto-pris i dag: altcoins rebound, Ether gjenoppretter fra 2-års lav
Bredere kryptopriser sporet et oppsving i Bitcoin, selv om de alle hadde store tap de siste øktene.
Verdens nr. 2 krypto-eter steg nesten 3 % til $1 585,96, og kom seg etter et lavt nivå på to år.
XRP steg 6,9 % til 1,8857 dollar, mens Solana, Cardano og Polygon steg mellom 7 % og 9 %.
Blant meme-tokens la Dogecoin til 6,8 %, mens $TRUMP steg marginalt fra nesten rekordlave nivåer.

Asia
Asia-aksjene rebound etter toll-indusert nedgang; Nikkei stiger med 7 prosent
Asiatiske aksjemarkeder iscenesatte en beskjeden bedring tirsdag, og tok seg opp fra forrige sesjons bratte tap drevet av eskalerende globale handelsspenninger.
De fleste regionale aksjeindekser så kraftige oppganger hjulpet av et tilbakeslag over natten i amerikanske teknologiaksjer, mens noen fallkjøpere dukket opp etter tre dager med kraftige fall.
Store amerikanske aksjeindekser stengte litt lavere mandag, mens den teknologitunge Nasdaq steg opp. Futures knyttet til disse referanseindeksene steg i asiatisk handel på tirsdag.
Investorer var imidlertid forsiktige på grunn av en eskalerende global handel. USAs president Donald Trump truet mandag med flere tollsatser mot Kina, som møtte gjengjeldelsesløfter fra Beijing.
Japanske aksjer stiger på grunn av teknologiløft, svakere yen
Japans Nikkei 225-indeks ledet oppblomstringen, og steg nesten 7 %, etter kraftige nedganger i de tre foregående øktene.
Den bredere TOPIX-indeksen opplevde også betydelige gevinster, og steg mer enn 7 %.
Oppgangen ble forsterket av en svekkelse av yenen og en økning i teknologiaksjer.
Chiprelaterte selskaper som Tokyo Electron (TYO:8035) og Advantest Corp. (TYO:6857) så aksjene deres hoppe over henholdsvis 10 % og 12 %. SoftBank Group Corp. (TYO:9984) klatret også over 12 %, noe som bidro til markedets bedring.
Yenens reversering fra de siste oppgangene lettet presset på japanske eksportører.
Trump truer med ekstratoll på Kina; Beijing lover å gjengjelde
President Trump eskalerte ytterligere spenningen med Beijing mandag ved å true med å innføre ytterligere 50 % toll på kinesiske varer hvis Kina ikke reverserer sin siste tolløkning på 34 % på amerikansk import innen 8. april.
Kina reagerte raskt, og handelsdepartementet sa at det ville “kjempe til slutten” og iverksette mottiltak hvis USA følger opp.
Kina står allerede overfor en kombinert toll på 54 %, med de nylige gjensidige tollsatsene på 34 % annonsert 2. april.
UBS anslår at dersom tollsatser forblir på plass, kan Kinas eksportvekst i 2025 falle med 5 prosentpoeng og BNP-vekst med 1,5 poeng. Inntektene for A-aksje ikke-finansielle foretak kan falle med 2,4 poeng, med netto resultatvekst avta med 6 poeng på grunn av svakere marginer.
Kinesiske aksjer var imidlertid høyere tirsdag etter at flere kinesiske statseide firmaer lovet å øke aksjeinvesteringene, ettersom Beijing beveget seg for å støtte opp markedene raslet av amerikanske tollspenninger.
Kinas sentralbank sa tirsdag at den støtter statseide Central Huijin Investment i å øke beholdningen av indeksfond og vil tilby gjenutlånsstøtte om nødvendig for å stabilisere markedene.
Shanghai Shenzhen CSI 300-indeksen steg 0,5 %, mens Shanghai Composite steg 0,7 %.
Hong Kongs Hang Seng hoppet så mye som 3 %, etter å ha stupt mer enn 15 % i forrige økt.
Australia-aksjene stiger 2%, Singapore-aksjene faller
Australias S&P/ASX 200 steg nesten 2 %, og tok seg opp fra et års laveste nivå på mandag.
Futures for Indias Nifty 50 indikerte en kraftig økning ved åpning på tirsdag.
Sør-Koreas KOSPI steg 1 prosent.
For å motvirke den regionale trenden, utvidet Singapores Straits Times Index nedgangene og falt mer enn 2 %.


Australia
Australia-aksjer faller ved børsslutt; S&P/ASX 200 ned 6,57 %
Australia-aksjene var lavere etter stengingen på mandag, da tap i sektorene energi, IT og forbrukerdiskresjon førte aksjene ned.
Ved stengetid i Sydney falt S&P/ASX 200 6,57 % for å nå et nytt lavpunkt i 52 uker.
De beste resultatene for økten på S&P/ASX 200 var Challenger Ltd (ASX:CGF), som steg 2,39% eller 0,14 poeng til handles til 6,00 ved stengetid. I mellomtiden la Reece Ltd (ASX:REH) til 0,68% eller 0,10 poeng og endte på 14,75 og AMP Ltd (ASX:AMP) var opp 3,60% eller 0,04 poeng til 1,15 i sen handel.
Sesjonens dårligste resultater var St Barbara Ltd (ASX:SBM), som falt 14,89% eller 0,04 poeng til handles til 0,20 ved stengetid. Mineral Resources Ltd (ASX:MIN) falt 11,77 % eller 2,23 poeng til 16,72 og EML Payments Ltd (ASX:EML) var ned 16,67 % eller 0,16 poeng til 0,80.
Fallende aksjer var flere enn stigende på Sydney Stock Exchange med 1270 til 100 og 263 endte uendret.
Aksjene i Mineral Resources Ltd (ASX:MIN) falt til 3-års laveste nivå; taper 11,77 % eller 2,23 til 16,72.
S&P/ASX 200 VIX, som måler den impliserte volatiliteten til S&P/ASX 200-opsjoner, var opp 86,19 % til 26,89, en ny 3-års høy.
Gold Futures for levering i juni var opp 0,17% eller 5,29 til $3 040,69 en troy unse. Andre steder i råvarehandelen falt råolje for levering i mai 3,61 % eller 2,24 for å nå $59,75 per fat, mens Brent-oljekontrakten fra juni falt 3,52% eller 2,31 for å handles til $63,27 per fat.
AUD/USD var uendret 0,48 % til 0,60, mens AUD/JPY falt 1,39 % til 87,51.
US Dollar Index Futures falt 0,44 % til 102,32.

USA
Aksjemarkedet i dag: S&P 500 ender lavere etter ville svingninger på tariffledet volatilitet
S&P 500-aksjer kuttet noen tap mandag, men endte til slutt lavere etter å ha svingt mye under sesjonen blant pågående spekulasjoner om hvorvidt president Donald Trump vil tilby land en vei mot å forhandle om utsettelse av toll.
Klokken 16:00 ET, Dow Jones Industrial Average falt 349 poeng, eller 1,2 %, S&P 500-indeksen steg 0,2 %, mens NASDAQ Composite økte 0,04 %.
Referanseindeksene hadde åpnet kraftig lavere mandag, og fortsatte salget som ble sett på slutten av forrige uke, som hadde fått den bredt baserte S&P 500-indeksen til å falle over 10 %, og slette nesten 5 billioner dollar i markedsverdi, og markerte det mest betydelige to-dagers tapet siden mars 2020, begynnelsen av COVID-19-pandemien.
Trump gjentar ingen pause på tollsatser; truer med å heve Kinas tollsatser etter gjengjeldelse; samtaler til å begynne med Japan
I en pressebriefing på mandag gjentok Trump at USA ikke vurderte å stoppe de gjensidige tollsatsene som har ødelagt markedene.
Tidligere i sesjonen så aksjen en kort utsettelse på ubekreftede rapporter om at USAs president Donald Trump vurderte å sette sine omfattende handelstariffer på pause i 90 dager på alle land unntatt Kina. Det hvite hus avkreftet senere dette som “falske nyheter”, men det kortsiktige hoppet i aksjer illustrerer uroen i markedet etter to brutale dager med salg.
Trump uttalte i et innlegg på Truth Social Media kort tid etter 11 AM ET at USA vil innføre ytterligere 50 % toll på kinesiske varer dersom Kina ikke opphever sin siste tolløkning på 34 % innen 8. april 2025. Dette ultimatumet følger Kinas gjengjeldelsestoller og annen handelspraksis som Trump har stemplet som støtende.
Likevel, som et tegn på spillerom på toll, sa finansminister Scott Bessent at han ble instruert av Trump om å åpne samtaler om tariffer. Oppdateringen kommer da Reuters rapporterte at 50 land har henvendt seg til USA for å søke forhandlinger om toll.
President Trump sa søndag at hans nye tollsatser er den eneste måten å fikse store handelsunderskudd med Kina og EU, og erklærte at pliktene vil forbli på plass og investorer må tåle konsekvensene og at han vil avstå fra å forhandle med Kina inntil USAs handelsunderskudd er adressert.
Han kunngjorde i forrige uke implementeringen av en 10 % universell importtoll, som trådte i kraft 5. april, med ytterligere høyere tollsatser på store handelspartnere, inkludert Kina, Vietnam, Japan og EU, som skal tre i kraft 9. april.
Som svar på de amerikanske tollsatsene har Kina innført tilsvarende 34% toll på amerikanske varer, noe som forsterker handelskonflikten ytterligere.
Den europeiske union søker også enhet blant sine medlemsland for å formulere et koordinert svar, som potensielt kan føre til ytterligere gjengjeldelsestiltak.
Denne utviklingen har økt frykten for en global handelskrig, med betydelige implikasjoner for internasjonal handel og økonomisk stabilitet.
Goldman Sachs økte søndag oddsen for en lavkonjunktur i 2025 til 45 % fra 35 % for en uke siden, etter å ha hevet resesjonsprognosen forrige uke. Dette følger etter at JPMorgan i forrige uke økte sannsynligheten for en global resesjon i år til 60 %, fra tidligere 40 %.
Investorer viser tegn til ekstrem nervøsitet, med CBOE Volatility Index (VIX) – det mest kjente målet på markedssentiment – steg over 60 intradag, som er det høyeste nivået siden august i fjor. Indeksen har gitt tilbake noen av disse gevinstene, men handlet fortsatt nær 50 poeng.
VIXs futureskurve har snudd kraftig invertert, noe som signaliserer intenst markedsstress på kort sikt og en økning i etterspørselen etter kortsiktig sikring. Spredningen mellom førstemåneders- og åttemånederskontraktene har utvidet seg til nivåer som ikke er sett siden høyden av COVID-19-krisen i 2020, ifølge Bloomberg-data.
Markedene priser nå fullt ut fem rentekutt i Fed gjennom 2025, ettersom investorer forbereder seg på et dypere økonomisk sjokk. Rentene på statskassen har falt kraftig, og etterspørselen har økt som følge av forventninger om avtakende vekst.
Nvidia leder returen midt i dip-kjøp
Chips-aksjer inkludert Nvidia (NASDAQ:NVDA) ledet oppgangen da investorer kjøpte den siste nedgangen.
Amazon (NASDAQ:AMZN) og Meta Platforms Inc (NASDAQ:META) kom seg tilbake fra nedturer i økten for også å hjelpe det bredere markedet med å presse høyere.
Apple Inc (NASDAQ:AAPL) og Tesla (NASDAQ:TSLA) fortsatte imidlertid å handle i minus. Tesla ble også skadet av Wall Street-nedgraderinger etter at Wedbush kuttet kursmålet på aksjen til 315 dollar fra 550 dollar, med henvisning til bekymringer for en merkevarekrise og en tariffledet treff på etterspørselen.
“Vi anslår nå at Tesla har mistet/ødelagt minst 10% av sin fremtidige kundebase globalt basert på selvskapte merkevareproblemer, og dette kan være et konservativt estimat. I Europa kan dette tallet være 20% eller høyere….alt selvforskyldt av Musk,” sa Wedbush i et nylig notat.
Andre steder har flere bilaksjer inkludert Stellantis NV (NYSE:STLA), Ford Motor Company (NYSE:F) og General Motors Company (NYSE:GM) lagt til de siste tapene etter at Bernstein la ut et bearish syn på bilaksjer, og nedgraderte sistnevnte til å prestere dårligere enn markedsutviklingen.
Bitcoin kutter noen tap etter laveste 6. november, og presser kryptoaksjer ned
Bitcoin (BitfinexUSD) falt 0,6 % til 78 405 dollar, tilbake fra et lavt nivå på 73 524 dollar, etter tilbakegangen i markedene mens tariffangsten fortsatte.
Likevel holdt de ville svingningene i bitcoin kryptoaksjer inkludert Coinbase Global Inc (NASDAQ:COIN) og MicroStrategy Incorporated (NASDAQ:MSTR) i minus.

Olje
Oljeprisene stiger 1 % etter tungt amerikansk tolldrevet salg
Oljeprisen steg med mer enn 1 prosent tirsdag, og tok seg opp fra et kraftig salg til et lavt nivå på nesten fire år i forrige sesjon på grunn av bekymring for at amerikanske tariffer kan redusere etterspørselen og føre til en global resesjon, selv om analytikere advarer om nedsiderisiko.
Brent-futures økte med 72 cent, eller 1,1 %, til 64,93 dollar per fat, mens US West Texas Intermediate råoljefutures steg 75 cent, eller 1,2 %, til 61,45 dollar ved 0535 GMT.
Fra mandag hadde Brent og WTI falt med henholdsvis 14 % og 15 % etter USAs president Donald Trumps kunngjøring 2. april om «gjensidige tollsatser» på all import.
Oljeprisene hentet inn noen av disse tapene i et lettelsesoppgang hjulpet av jevnere handling i aksjemarkedene, sa Warren Patterson, sjef for råvarestrategi i ING.
“Markedet har solgt seg kraftig ut de siste dagene ettersom det begynner å prise inn et betydelig etterspørselstreff, men hvor mye etterspørselstreff vi ser er fortsatt veldig uklart,” sa han.
Et ING-notat på tirsdag sa også at risikoen fortsatt er skjev til nedsiden på grunn av USAs president Donald Trumps trusler om en ytterligere 50% toll på kinesiske varer hvis den ikke opphever sin gjengjeldelsestariff på 34% innen tirsdag.
“Det er usannsynlig at Kina vil reversere politikken. Som sådan vil vi sannsynligvis se ytterligere eskalering, som bare vil forverre vekstbekymringer og bekymringer over oljeetterspørselen,” heter det i notatet.
Mandag falt oljeprisene med 2 % på grunn av frykt for at president Trumps siste handelstariffer kan presse globale økonomier inn i resesjon og redusere energietterspørselen. Markedene forventer imidlertid en potensiell grense for den nedadgående banen til oljeprisen.
Trump hevder at tollsatsene – minimum 10 % for all amerikansk import, med målsatte rater på opptil 50 % – vil lette gjenopplivingen av den amerikanske industrielle basen som han sier har synket på grunn av tiår med handelsliberalisering.
Mens mange land søker fritak eller i det minste reduksjon i tollsatsene, har noen, inkludert Kina, verdens nest største økonomi etter USA, annonsert planer for gjensidige tariffer.
Beijing har offentlig trappet opp innsatsen for å stabilisere kapitalmarkedet, og lovet å ikke bøye seg for “utpressing” fra USA.
“Skulle Kina stå fast, vil den totale tollsatsen på importen til USA stige til forbløffende 104%, et trekk som sannsynligvis vil utløse en ytterligere forringelse av risikosentiment, bratte fall i globale aksjemarkeder og akselerere tempoet i den globale økonomiens nedgang i resesjon,” sa Tony Sycamore, markedsanalytiker hos en note.
En foreløpig Reuters-måling viste mandag at amerikansk råolje- og destillatlagre var ventet å ha økt forrige uke i gjennomsnitt med rundt 1,6 millioner fat, noe som er et annet tegn på at markedet forventer svak etterspørsel.
Ukentlig inventardata kommer fra American Petroleum Institute industrigruppe senere på tirsdag, og offisielle data fra Energy Information Administration kommer på onsdag.

Gull prisene
Gullprisene holder seg nær rekordnivåer etter anfall av profitttaking
Gullprisene stabiliserte seg mandag, etter å ha falt til et tre ukers lavpunkt tidligere i sesjonen, men holdt seg nær rekordhøye da investorer oppsøkte denne tradisjonelle trygge havn midt i økende globale handelsspenninger og økende frykt for en global resesjon.
Klokken 08:40 ET (12:40 GMT) falt spotgull 0,6 % til $3 018,44 per unse, og spratt etter tidligere fall til det laveste nivået siden 13. mars, mens gullfutures som utløper i juni steg 0,1 % til $3 036,71 per unse.
Gull stabiliserer seg etter overskuddstaking
Gull hadde nådd rekordhøye på rad i forrige uke, men noen ble solgt tidlig mandag da investorer tjente noe.
“Gull – tradisjonelt en trygg havn – falt fra et rekordhøyt nivå det hadde nådd tidligere i forrige uke da investorer solgte av det edle metallet sammen med andre aktivaklasser for å dekke tap andre steder,” sa analytikere ved ING i et notat.
“Vi mener likevel at dette bør være kortvarig, med eskalerende handelshandlinger som sannsynligvis vil fortsette å styrke trygge kjøp.”
USAs president Donald Trump avduket forrige uke en generell tollsats på 10 % på all import og høyere målrettede tollsatser på opptil 49 % på varer fra viktige handelspartnere, inkludert Kina og EU.
Bevegelsen har raslet globale markeder, med Kina som gjengjeldte med en toll på 34 % på et bredt spekter av amerikansk import, og EU signaliserer et koordinert svar. Den eskalerende handelskrigen har skapt frykt for en kraftig nedgang i global vekst.
Goldman Sachs hevet prognosen for en resesjon i 2025 til 45 %, opp fra 35 % bare en uke tidligere, mens JPMorgan økte estimatet for sannsynligheten for en global resesjon i år til 60 %, fra tidligere 40 %.
Den fortsatte svakheten i den amerikanske dollaren og økende innsatser om rentekutt fra Federal Reserve ga en viss støtte til gull, ettersom nedgangen var mye mindre sammenlignet med andre finansmarkeder.
Silver Futures hoppet 2,7% til $30,005 per unse, mens Platinum Futures gikk ned 1% til $905,90 per unse.
Kobberslipp på grunn av lavkonjunkturbekymringer
Kobberprisene falt kraftig mandag på grunn av bekymring for at den globale handelskrigen vil ramme økonomisk aktivitet hardt, og dermed etterspørselen etter dette industrielle metallet.
“En global handelskrig er bearish for industrielle metaller i sammenheng med å bremse global vekst. Kina er den største forbrukeren av industrielle metaller, så en handelskrig med USA er av spesiell interesse for metallmarkedene,” la ING-analytikere til.
Benchmark Copper Futures på London Metal Exchange falt 2,2 % til 8 565,60 dollar per tonn, mens Copper Futures som utløper i mai falt 5,5 % til 4,1650 dollar per pund.

Europesike markedet
Europeiske markeder vil åpne høyere ettersom tollspenningene raser
Europeiske markeder var satt til å starte tirsdagens handelsdag i positivt territorium etter en fire-dagers tapsrekke ettersom rødglødende tollspenninger raser rundt i verden.
Aksjene sank mandag, med den pan-europeiske Stoxx 600 som endte dagen rundt 4,5 % lavere. Dette markerte det laveste sluttnivået siden januar 2024. Viktige regionale indekser inkludert U.K.s FTSE 100, den tyske DAX og Frankrikes CAC 40 lukket også kraftig lavere.
Globale aksjemarkeder har blitt rystet av de hyppige oppdateringene rundt USAs president Donald Trumps tollregime de siste dagene ettersom spenningene mellom USA og dets handelspartnere ikke ser ut til å avta.
Spekulasjoner på mandag om en potensiell tollpause ble raskt stengt av Det hvite hus, mens Trump truet med å heve tollsatsene på Kina med ytterligere 50 % med mindre den skrotet gjengjeldelsestoll. Beijing innførte forrige uke en toll på 34 % på amerikanske produkter som svar på at Trump kunngjorde sin fullstendige liste over såkalte gjensidige tollsatser.
Over natten sa Kinas handelsdepartement at det “resolutt motsetter seg” Trumps trussel om å eskalere tollsatser, og lovte å ta mottiltak for å ivareta sine egne rettigheter og interesser.
Asia-Stillehavsmarkedene var imidlertid stort sett høyere tirsdag, og tok tilbake tapene fra forrige økt.
Også mandag sa EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen at EU hadde tilbudt Trump en “null-for-null toll”-avtale for industrivarer, og gjentok at blokken var opptatt av å forhandle, men også var forberedt på å innføre mottiltak.
Trump avviste avtalen umiddelbart.
U.S.A. aksjefutures var sist høyere etter at S&P 500 forlenget tapene for en tredje dag mandag i nok en volatil handelsøkt på Wall Street.
I dag ville jeg
Europeiske markeder var på vei til å åpne i grønt etter tap mandag.
I følge IG-data var Storbritannias FTSE 100 sist satt til å øke rundt 170 poeng til 7.837, Tysklands DAX var på vei til å få omtrent 400 poeng til 20.150 og Frankrikes CAC 40 var satt til å legge til 155 poeng til 7.067. Italias FTSE MIB
var sist på kurs og steg 554 poeng til 32.696.
Handelsvolumet økte da Trumps tariffer rystet aksjer for en tredje dag
Markedsaktørene handlet rundt 29 milliarder aksjer på mandag, noe som resulterte i den høyeste volumdagen på minst 18 år, ifølge FactSet og Nasdaq Trader.
Det var en steinete dag for aksjer, med S&P 500 som kort berørte bjørnemarkedets territorium og Dow Jones Industrial Average så en sving på 2 595 poeng fra det laveste til det høyeste i sesjonen.
Mandagens volum overgikk fredagens volum på 26,77 milliarder aksjer, samt det 10-dagers gjennomsnittlige volumet på 16,94 milliarder aksjer.
Kjøpte Storebrand 115
Kjøpte Norsk Hydro 52
Kjøpte KOA 1.2
Kjøpte 2020 Bulkers 94
Begynner å se på flere case nå
Kjøpt mye på fredag med rød skrift under
Jeg ser mer og mer på kjernekraft.. Cameco.com
KOA har begynt å røre på seg.. holder den til 4,5
Husk dette er våre tanker og meninger og ikke noen form for råd.
- MPCC Kjøpt inn 18.80 +NY 17,5
- Argeo = solgt 50% 4kr – Kjøpte tilbake 50% på 3,75
- NHY ville jeg holdt – Selger
- Gogl -Solgt 50% 103kr solgt siste post på 140
- TGS NY 81
- PGS Solgt
- EQNR: Solgt
- Var: NY 30
- Yar: Solgt
- KOG: Solgt
- Kahoot: villle holdt meg unna
- Sas: Solgt
- Akso: NY 30
- Nel: ville jeg KJØPT (long case)
- KOA: sett litt nærmere på denne nå -KOA kjøpt 10%1,54 + 10% 1,52
- 2020 Solgt: solgt
- Pareto Bank, -solgt
- ABG Sundal Collier, -solgt
- SpareBank 1 SR-Bank, -solgt
- Gjensidige- solgt
- Dnb -solgt
- storebrand-solgt
- LSG-solgt
- Mowi : solgt
- Salme-solgt
- Salm-solgt
- Auss -solgt
- Aker BP NY 217
- Alt av fisk: Selger ut samtlige
Dette skjer i dag
Color Group, Medistim, SpareBank 1 Nord-Norge
Makro:
Japan: Driftsbalanse februar, kl. 01.50
Australia: Forbrukertillit april, kl. 02.30
Australia: Bedriftstillit mars, kl. 03.30
Danmark: Industriproduksjon februar, kl. 08.00
Frankrike: Handelsbalanse februar, kl. 08.45
USA: NFIB bedriftstillit mars, kl. 12.00
Canada: Ivey PMI mars, kl. 16.00
Annet:
Kid: Inntekter 1. kv.
Fornybar Norge: Webinar om Ren industri-pakke, kl. 13.00
USA: API oljelagre, kl. 22.30
Ekskl. utbytte:
AKVA group
Ordinær generalforsamling:
Color Group, SpareBank 1 Nordmøre, SpareBank 1 Nord-Norge
Kilder: Trading Economics, Euronext, TDN Direkt, selskapene ,finansavisen