Dagens info 💰
Du har ikke et aktivt abonnement
Du må ha et aktivt abonnement av riktig type for å se denne siden. Dersom du mener dette er en feil, ta kontakt med oss.

Til din informasjon
Vi vil starte med å si at dette ikke er økonomisk rådgiving, men kun våre syn av markedet og hva vi tenker. Dette er basert på nyheter og ting vi fanger opp i markedet, og vi anbefaler ingen noen ting. Du bestemmer over dine egne handlinger og vurderinger.
Kurser
Råvarer
Valuta
Innhold
I natt
Krypto

God morgen!
Trumps Bitcoin reserve et positivt skritt for krypto, sier TD Cowen
USAs president Donald Trumps eksekutive ordre om å etablere en strategisk Bitcoin-reserve og et eget lager av digitale eiendeler er et positivt skritt for krypto, og signaliserer Det hvite hus-støtte for digitale eiendeler, sa TD Cowen-analytikere i et notat.
Den utøvende ordren, utstedt i forkant av Crypto Summit i Det hvite hus, gir mandat at den amerikanske regjeringen beholder Bitcoin beslaglagt gjennom kriminelle eller sivile eiendeler, unntatt de som returneres til ofrene, brukes til rettshåndhevelse eller deles med stater.
Mens ordren instruerer finans- og handelssekretærer om å utforske måter å skaffe seg ekstra Bitcoin uten å belaste skattebetalerne, forblir TD Cowen-analytikere skeptiske til at slike oppkjøp vil materialisere seg.
“Dette er et kompromiss,” skrev TD Cowen-analytikere, og la merke til at regjeringen ikke aktivt kjøper digitale eiendeler, men bare avstår fra å selge beslaglagte.
Flyttingen kan imidlertid påvirke amerikansk gjeldsforvaltning, ettersom regjeringen må låne midler i stedet for å likvidere digitale eiendeler for kontanter, ifølge TD Cowen.
Initiativet forventes å trekke politisk motstand, spesielt fra demokrater, som kan hevde at å beholde digitale eiendeler tvinger skattebetalere til å spekulere i krypto, sa analytikere.
Meglerhuset ser imidlertid ikke at denne motstanden sporer av reserven eller lageret.
Treasury har 60 dager på seg til å vurdere om ny lovgivning er nødvendig for å implementere pålegget.

Asia
Asia-aksjer faller som gjenspeiler Wall St-tap; markedene fordøyer Trump-tollforsinkelsen
De fleste asiatiske aksjer falt på fredag etter Wall Streets fall over natten, ettersom investorusikkerheten ble dypere over USAs handelspolitikk etter at president Donald Trump utsatte 25 % toll på de fleste meksikanske og kanadiske varer bare to dager etter å ha innført dem.
Store amerikanske aksjeindekser lukket kraftig ned torsdag på grunn av president Donald Trumps svingende tollpolitikk.
Trump utsetter tollsatsene på Mexico, Canada; utløser bredere salg
Tirsdag denne uken eskalerte president Trump handelsspenningene ved å innføre 25 % toll på kanadiske og meksikanske varer, og øke avgiftene på kinesiske produkter til 20 %.
Imidlertid mildnet han senere sin holdning, ved å utsette 25% toll på kjøretøyimport fra Mexico og Canada, og tilby midlertidig lettelse til globale markeder.
Trump kunngjorde torsdag et midlertidig fritak for varer importert fra Canada og Mexico under USA-Mexico-Canada-avtalen (USMCA), som forsinker implementeringen av en 25% toll til 2. april.
Den første innføringen av tariffer hadde allerede uroet globale markeder, og den påfølgende utsettelsen har bidratt til volatiliteten, noe som gjør investorene usikre på fremtidige handelsforbindelser og økonomisk politikk.
Japanske Nikkei 225 stupte 2,1 % på fredag, mens TOPIX falt 1,2 %.
Australias S&P/ASX 200-indeks falt 1,6 prosent.
Hong Kongs Hang Seng-indeks ble 0,2 % lavere, etter å ha hoppet 3,2 % i forrige økt.
Kinas Shanghai Composite gikk ned 0,1 %, mens Shanghai Shenzhen CSI 300 tapte 0,3 %.
Sør-Koreas KOSPI handlet 0,4 % lavere, mens Indias Nifty 50 Futures steg 0,2 %.
Databarrage neste uke: KPI-data fra Kina og India; revidert BNP for Japan
Kinas nasjonale folkekongress avsluttes tirsdag. Data for konsumprisvekst og produsentprisvekst for februar er planlagt til søndag 9. mars.
Indias data for konsumprisvekst i februar kommer også neste uke.
Japans reviderte data for bruttonasjonalprodukt (BNP) for fjerde kvartal er planlagt offentliggjort på tirsdag.
“Fjerde kvartals BNP vil sannsynligvis bli nedjustert noe fra 0,7 % kvartal til kvartal, sesongjustert, til 0,5 % ettersom investeringsutgifter kommer inn svakere enn forventet,” sa ING-analytikere i et notat.


Australia
Australia-aksjer faller ved børsslutt; S&P/ASX 200 ned 1,81 %
Australia-aksjene var lavere etter stengingen på fredag, da tap i A-REIT-, IT- og finanssektorene førte aksjene ned.
Ved stengetid i Sydney falt S&P/ASX 200 1,81 % for å nå et nytt 6-måneders lavpunkt.
De beste resultatene på sesjonen på S&P/ASX 200 var Insignia Financial Ltd (ASX:IFL), som steg 9,62 % eller 0,41 poeng til handles til 4,67 ved stengetid. I mellomtiden la Elders Ltd (ASX:ELD) til 3,17 % eller 0,22 poeng for å ende på 7,15 og Nuix Ltd (ASX:NXL) var opp 2,45 % eller 0,08 poeng til 3,35 i sen handel.
Sesjonens dårligste resultater var Polynovo Ltd (ASX:PNV), som falt 12,32% eller 0,17 poeng til handles til 1,21 ved stengetid. Macquarie Group Ltd (ASX:MQG) falt 5,18% eller 11,42 poeng til 209,08 og Rea Group Ltd (ASX:REA) var ned 5,09% eller 13,07 poeng til 243,50.
Fallende aksjer var flere enn stigende på Sydney Stock Exchange med 707 til 340 og 368 endte uendret.
Aksjene i Insignia Financial Ltd (ASX:IFL) steg til 3-års høyder; stiger 9,62 % eller 0,41 til 4,67. Aksjene i Polynovo Ltd (ASX:PNV) falt til 52 ukers laveste nivå; ned 12,32 % eller 0,17 til 1,21.
S&P/ASX 200 VIX, som måler den impliserte volatiliteten til S&P/ASX 200-opsjoner, var opp 9,72 % til 14,22, en ny 6-måneders høy.
Gold Futures for levering i april var ned 0,28% eller 8,21 til $2 918,39 en troy unse. Andre steder i råvarehandelen steg råolje for levering i april 0,09% eller 0,06 til å nå $66,42 per fat, mens May Brent-oljekontrakten steg 0,16% eller 0,11 for å handles til $69,57 per fat.
AUD/USD var uendret 0,35 % til 0,63, mens AUD/JPY falt 0,63 % til 93,14.
US Dollar Index Futures falt 0,03 % ved 104,00.

USA
Aksjer snubler mens investorer sliter med USAs handelspolitiske usikkerhet
Investor-stemningen var skjør på fredag etter en turbulent uke beleiret av forvirring rundt USAs handelspolitikk og en global økning i lånekostnader, ettersom aksjer og risikovalutaer falt, selv om et bratt salg av obligasjoner avtok.
Fokus for finansmarkedene senere på dagen vil være på den amerikanske lønnsrapporten for ikke-farm, etterfulgt av en tale fra sentralbanksjef Jerome Powell, som kan gi mer klarhet om utsiktene for rentene i verdens største økonomi.
Nasdaq bekreftet over natten at den har vært i en korreksjon siden toppen i desember i fjor, da Wall Street møter motvind fra mørkere utsikter for USAs vekst og usikkerhet rundt president Donald Trumps tollpolitikk.
Amerikanske aksjefutures tok tilbake noe tapt terreng på fredag, med Nasdaq-futures som steg 0,24 % og S&P 500-futures med 0,11 %.
Men europeiske futures falt, og EUROSTOXX 50-futures falt 0,94 %. DAX-futures sank 1,2 %, mens FTSE-futures tapte 0,5 %.
Japans Nikkei falt på samme måte til et lavpunkt på seks måneder, mens MSCIs bredeste indeks for Asia-Pacific-aksjer utenfor Japan falt 0,75 %.
“Den raskt skiftende sanden av amerikanske tollsatser blir til kvikksand for bedrifter i USA, Canada og Mexico å drukne i,” sa Tony Sycamore, markedsanalytiker ved IG.
“Jeg er ikke spesielt sikker på å forplikte penger til markedet på dette tidspunktet fordi det er så mye usikkerhet der ute. Det er et fryktelig, forferdelig bakteppe for investorer å operere i.”
Trump suspenderte torsdag toll på 25 % han hadde innført denne uken på de fleste varer fra Canada og Mexico, den siste vrien i en svingende handelspolitikk som har pisket markedene.
Det bulket risikosentimentet på fredag og fikk investorer til å selge risikovalutaer som den australske dollaren, som falt 0,5 % til 0,62995 dollar.
Yenen steg i mellomtiden mer enn 0,3 % til 147,47 på dollaren på grunn av bud i trygge havn, og det samme gjorde sveitsiske franc, som nådde en tremåneders topp på 0,88125 per dollar.
Gull fikk på samme måte et løft fra all usikkerheten og svevde nær rekordhøye på $2 913,63 per unse.
I Kina falt aksjene på linje med sine regionale jevnaldrende, med CSI300 blue-chip-indeksen ned 0,53 %. Shanghai Composite Index falt 0,46 prosent.
Data på fredag viste at Kinas import uventet krympet i løpet av perioden januar-februar, mens eksporten tapte momentum, ettersom eskalerende tollpress fra USA kastet en skygge over oppgangen i verdens nest største økonomi.
“Denne nedgangen kommer før noen betydelige tak fra tollsatser, noe som nesten helt sikkert vil føre til kraftige fall i forsendelser til USA om ikke lenge,” sa Julian Evans-Pritchard, leder for Kina-økonomi i Capital Economics.
“Enda mer bekymringsfullt er nedgangen i importen, som bidrar til bredere tegn på at siste kvartals stimulansledede økning i innenlandsk etterspørsel allerede delvis har snudd.”
Hong Kongs Hang Seng-indeks nådde en treårstopp før den reverserte noen av disse gevinstene for å handle 0,7 % lavere, ettersom investorenes entusiasme for kunstig intelligens fortsatte å drive markedet.
SELGER AV OBLIGASJONER
Et kraftig salg i europeiske obligasjonsmarkeder utløst av Tysklands planer for en enorm utgiftspakke viste noen tegn til nedtrapping på fredag, med bund-futures som hoppet mer enn 0,8 % og franske OAT-futures opp mer enn 0,7 %. Obligasjonsrentene beveger seg omvendt til prisene.

Olje
Olje er satt til det største ukentlige fallet siden oktober på grunn av tollusikkerhet, forsyningsgevinster
Oljeprisen var lite endret på fredag, men var satt til den største ukentlige nedgangen siden oktober, ettersom usikkerheten rundt USAs tollpolitikk skaper bekymring for etterspørselsvekst samtidig som store produsenter er satt til å øke produksjonen.
Brent-futures steg 17 cent, eller 0,24 %, til 69,63 dollar per fat innen 0315 GMT. U.S. West Texas Intermediate futures steg 12 cent, eller 0,18 %, til 66,48 dollar per fat.
For uken er imidlertid Brent ned 4,9 %, satt til den største ukentlige nedgangen siden uken 14. oktober. WTI er satt til å falle 4,8 %, også det største ukentlige fallet siden den uken.
Markeder, inkludert olje, har blitt pisket av svingende handelspolitikk i USA, verdens største oljeforbruker.
“Det ser ut til at finansmarkedene er i full panikkmodus, og de kan ikke lenger lett pasifiseres av Trumps utsettelser på én måned og fritak på importtoll,” sa Vandana Hari, grunnlegger av leverandøren av oljemarkedsanalyse Vanda (NASDAQ:VNDA) Insights.
“Det gjør at råoljen sitter fast rundt fire måneders laveste nivå, selv om det er sårbart for ytterligere ras,” la hun til.
Torsdag suspenderte USAs president Donald Trump tollsatsene på 25 % han hadde innført på de fleste varer fra Canada og Mexico frem til 2. april, selv om stål- og aluminiumstollen fortsatt vil tre i kraft 12. mars som planlagt.
Den endrede ordren dekker ikke fullt ut kanadiske energiprodukter, som er under en separat avgift på 10 %.
Tariffene i seg selv anses som et drag på økonomisk vekst og derfor vekst i oljeetterspørselen. Men usikkerheten rundt politikken bremser også forretningsbeslutninger, noe som også påvirker økonomien.
“Risikoen for oljeprisen forblir på nedsiden med ny forsyning fra OPEC+ og ikke-OPEC-produsenter som forventes å presse markedet godt inn i et overtilbud,” sa Fitchs forskningsenhet, BMI, i et notat.
Brent-prisene falt onsdag til det laveste siden desember 2021 etter at amerikanske råoljelagre steg og i kjølvannet av beslutningen fra Organisasjonen for oljeeksporterende land og dens allierte, kjent som OPEC+, om å øke produksjonskvotene.
Gruppen sa mandag at de hadde bestemt seg for å fortsette med en planlagt produksjonsøkning i april, og legge til 138 000 fat per dag til markedet.
Noe av det nedadgående momentumet i prisene har avtatt ettersom USA ser på tiltak for å stoppe eksporten fra den viktigste OPEC-produsenten Iran.
“Vi kommer til å stenge Irans oljesektor og kapasiteter for produksjon av droner,” sa USAs finansminister Scott Bessent i sin første store tale til Wall Street-ledere.
Reuters rapporterte torsdag at Trump vurderer en plan for å inspisere iranske oljetankere til sjøs ved å bruke en avtale rettet mot masseødeleggelsesvåpen, ifølge kilder, en del av den amerikanske presidentens «maksimale press» for å drive iransk oljeeksport ned til null.

Gull prisene
Gullprisene holder seg stabile, satt til ukentlige oppganger midt i Trumps tollusikkerhet
Gullprisene holdt seg stabile i asiatisk handel på fredag, men var på vei mot ukentlige oppganger da den amerikanske dollaren holdt seg nær et fire måneders lavpunkt midt i pågående handelspolitisk usikkerhet.
Investorer forble forsiktige foran en viktig sysselsettingsrapport som skulle publiseres senere på dagen.
Spot Gold var stort sett uendret på $2 913,57 per unse, mens Gold Futures som utløper i april økte med 0,1 % til $2 920,55 per unse kl. 01:26 ET (06:26 GMT).
Gull satt for ukentlig gevinst på dollarsvakhet, trygg havn etterspørsel
Gullprisene forble støttet da den amerikanske dollaren holdt et lavt nivå på fire måneder etter å ha truffet den i den dyrebare økten.
Det gule metallet var satt til å øke nesten 2 % for uken.
Dollarens fall mot store valutaer gjør gull, priset i dollar, mer attraktivt for investorer.
Tidligere denne uken eskalerte president Trump handelsspenningene ved å innføre 25% toll på kanadiske og meksikanske varer og heve kinesiske tollsatser til 20%.
Like etter to dager lettet han imidlertid sin holdning, og utsatte tollsatsene på 25 % på meksikanske og kanadiske varer under USA-Mexico-Canada-avtalen (USMCA) til 2. april.
Flyttingen, selv om den tilbyr midlertidig lettelse, har bidratt til markedsvolatilitet og usikkerhet ettersom markedene fortsatt er uklare om USAs handelspolitikk.
Midt i denne utviklingen ble gull, ofte sett på som en trygg havn i perioder med økonomisk usikkerhet, støttet.
I mellomtiden utviste markedsdeltakere forsiktighet i forkant av de kommende amerikanske lønnsdataene, planlagt for utgivelse senere på fredag.
Denne rapporten forventes å gi innsikt i Federal Reserves fremtidige rentebeslutninger, spesielt i lys av nylige inflasjonsdata som har støttet Feds haukiske holdning.
Andre edle metaller ble dempet. Platinum Futures var flat på $982,1 per unse, mens Silver Futures falt 0,4% til $33,198 per unse.
Kobber trekker seg tilbake fra 3 ukers høyde; friske Kina stimulans eyed
Kobberprisene falt fredag etter å ha nådd et tre ukers høydepunkt i forrige økt.
I sin nylige tale til kongressen indikerte president Trump at 25 % toll på kobberimport allerede var i kraft. Tidligere hadde han signert en kjennelse som satte i gang en undersøkelse av om kobberimport truer nasjonal sikkerhet, en prosess som kan føre til slike tollsatser.
I tillegg til den negative stemningen viste data på fredag at kinesisk eksport og import kom svakere enn forventet for de to første månedene av 2025.
Med Kinas årlige parlamentariske møte i gang, forventer investorer potensielle politiske tiltak for å øke infrastruktur og produksjon, nøkkelsektorer for etterspørsel etter kobber.
Benchmark Copper Futures på London Metal Exchange falt 0,7 % til 9 639,25 dollar per tonn, mens Copper Futures som utløper i april var litt høyere til 4,7875 dollar per pund.

Europesike markedet
Trump-administrasjonen vurderer nedleggelse av nesten et dusin diplomatiske oppdrag i utlandet
Det amerikanske utenriksdepartementet forbereder seg på å stenge nesten et dusin konsulater som hovedsakelig er i Vest-Europa i løpet av de kommende månedene, og ønsker å redusere arbeidsstyrken globalt, sa flere amerikanske tjenestemenn torsdag.
Utenriksdepartementet ser også på potensiell sammenslåing av en rekke av sine ekspertbyråer ved hovedkvarteret i Washington som jobber innen områder som menneskerettigheter, flyktninger, global strafferettspleie, kvinnespørsmål og innsats for å motvirke menneskehandel, sa tjenestemennene.
Reuters rapporterte i forrige måned at amerikanske stasjoner rundt om i verden hadde blitt bedt om å se på å redusere både amerikansk og lokalt ansatte med minst 10 % ettersom Trump og milliardær Elon Musk slipper løs en enestående kostnadsreduksjonsinnsats på tvers av den amerikanske føderale arbeidsstyrken.
Den republikanske presidenten ønsker å sikre at byråkratiet hans er helt på linje med hans «America First»-agenda. I forrige måned utstedte han en ordre om å fornye den amerikanske utenrikstjenesten for å sikre “trofast og effektiv” implementering av hans utenrikspolitiske agenda.
Under valgkampen sin hadde han gjentatte ganger lovet å “rydde ut den dype staten” ved å sparke byråkrater som han anser som illojale.
Kritikere sier at de potensielle kuttene i USAs diplomatiske fotavtrykk kombinert med avviklingen av det amerikanske byrået for internasjonal utvikling som ga milliarder av dollar i bistand globalt risikerer å undergrave amerikansk lederskap og etterlate et farlig tomrom for motstandere som Kina og Russland å fylle.
Trump og Musk sier at den amerikanske regjeringen er for stor og at amerikansk skattebetalerfinansiert bistand har blitt brukt på en sløsende og uredelig måte.
Leipzig, Hamburg og Düsseldorf i Tyskland, Bordeaux, Rennes, Lyon og Strasbourg i Frankrike, og Firenze i Italia var blant en liste over mindre konsulater som utenriksdepartementet vurderer å legge ned, sa tre tjenestemenn, og la til at det fortsatt kan endre seg ettersom noen ansatte forsøkte å holde dem åpne.
Amerikanske konsulater i Belo Horizonte i Brasil og Ponta Delgada i Portugal var også på listen, sa tjenestemennene.
“Utenriksdepartementet fortsetter å vurdere vår globale holdning for å sikre at vi er best posisjonert til å møte moderne utfordringer på vegne av det amerikanske folket,” sa en talsperson for utenriksdepartementet.
“VILKÅRLIG Kutt”
Tjenestemenn sa at avdelingen hadde varslet kongressen på mandag at den planlegger å stenge sin filial i Tyrkias sørøstlige by Gaziantep, et sted hvorfra Washington har støttet humanitært arbeid i Nord-Syria.
“Noen av disse er så små at besparelsene ved å kutte er ganske ubetydelige,” sa en amerikansk tjenestemann. “Det passer akkurat med temaet for administrasjonens performative og vilkårlige kutt uten noen metode eller strategi.”
I Washington har dusinvis av entreprenører ved avdelingens byrå for demokrati, menneskerettigheter og arbeidskraft blitt sagt opp de siste ukene. Kontoret ved avdelingen som fører tilsyn med gjenbosettingen av afghanere i USA har fått beskjed om å utarbeide planer for å stenge innen april, har Reuters rapportert.
Flere dusin entreprenører i det byrået ble sagt opp.
Diplomater som jobber med Asia-saker ble bedt om å sende inn en kort vurdering for å rettferdiggjøre fortsettelsen av amerikanske oppdrag i regionen. En intern e-post fra utenriksdepartementet i begynnelsen av februar ba tjenestemenn om å lage et kort sammendrag som tar for seg oppdragets diplomatiske betydning og relevans for «America First-agendaen», ifølge e-posten, sett av Reuters.
Avdelingen opererer i mer enn 270 diplomatiske oppdrag over hele verden med en total arbeidsstyrke på nesten 70 000, ifølge nettstedet. Om lag 45 000 er lokalt ansatte, 13 000 er medlemmer av utenrikstjenesten og 11 000 er embetsansatte.
Etter Trumps omfattende frysing av nesten all amerikansk utenlandsk bistand, ble tusenvis av USAID-ansatte og kontraktører sagt opp eller satt i permisjon, og milliarder av dollar i livreddende humanitær bistand er kuttet.
I dag ville jeg
Europeiske markeder går mot lavere åpning ettersom handelsmenn fordøyer siste Trump-tollutsettelse
Europeiske markeder er på vei mot en lavere åpen fredag, og runder av en volatil uke preget av piskeskjærende politikk på amerikanske tollsatser, det siste rentekuttet fra Den europeiske sentralbanken, tyske finanspolitiske reformer og en økning i regionale forsvarsutgifter.
I følge IG-data er Storbritannias FTSE 100 satt til å åpne 48,9 poeng lavere med 8 643 poeng, Frankrikes CAC 40 80 poeng lavere med 8146 poeng, og Tysklands DAX 308 poeng lavere med 23,136 poeng.
Den regionale Stoxx 600
indeksen har hoppet mellom tap og gevinster denne uken midt i utviklingen av geopolitisk utvikling og bedriftens inntjening. Referanseindeksen er for øyeblikket på vei mot et ukentlig tap, som vil være årets første.
USAs president Donald Trump innvilget torsdag midlertidige tollfritak for rundt 50 % av den meksikanske importen og 38 % av den kanadiske importen frem til 2. april. Tiltaket kom dagen etter at Trump ga en måneds tollfritak for bilprodusenter, som forventes å være en av de mest berørte sektorene; og bare to dager etter at feiende nye plikter trådte i kraft.
I Europa fortsetter markedsovervåkere å pakke ut ECBs siste kvartalsrentekutt, inflasjons- og vekstprognoser og meldinger.
Euroområdets sentralbank sa at pengepolitikken ble «meningsmessig mindre restriktiv», noe som tyder på at den kan utvise mer forsiktighet på de neste møtene etter å ha vedtatt seks kutt siden juni i fjor. Makroøkonomiske anslag fra ECB-ansatte hevet deres overordnede inflasjonsprognose for 2025 til 2,3 % fra 2,1 %, mens de nedjusterte vekstprognosen til 0,9 % fra 1,1 %.
Jeg tar inn MPCC men 1/3 inn i porteføljen kurs 18.80
Jeg ser mer og mer på kjernekraft.. Cameco.com
KOA har begynt å røre på seg.. holder den til 4,5
Husk dette er våre tanker og meninger og ikke noen form for råd.
- MPCC Kjøpt inn 18.80
- Argeo = solgt 50% 4kr – Kjøpte tilbake 50% på 3,75
- NHY ville jeg holdt – Selger
- Gogl -Solgt 50% 103kr solgt siste post på 140
- Tgs Solgt
- PGS Solgt
- EQNR: Solgt
- Var: Solgt
- Yar: Solgt
- KOG: Solgt
- Kahoot: villle holdt meg unna
- Sas: Solgt
- Akso: holdt
- Nel: ville jeg KJØPT (long case)
- KOA: sett litt nærmere på denne nå -KOA kjøpt 10%1,54 + 10% 1,52
- 2020 Solgt: solgt
- Pareto Bank, -solgt
- ABG Sundal Collier, -solgt
- SpareBank 1 SR-Bank, -solgt
- Gjensidige- solgt
- Dnb -solgt
- storebrand-solgt
- LSG-solgt
- Mowi : solgt
- Salme-solgt
- Salm-solgt
- Auss -solgt
- Alt av fisk: Selger ut samtlige
Dette skjer i dag
Resultat pr. 4. kv.:
Asetek
Årsrapport:
Asetek
Makro:
Norge: Industriproduksjon januar, kl. 08.00
Kina: Handelsbalanse januar-februar, kl. 04.00
Danmark: Industriproduksjon januar, kl. 08.00
Tyskland: Industriordrer januar, kl. 08.00
UK: Halifax boligpriser februar, kl. 08.00
Frankrike: Handelsbalanse januar, kl. 08.45
ØMU: BNP 4. kv. 3. est., kl. 11.00
Canada: Arbeidsledighet februar, kl. 14.30
USA: Nonfarm payrolls februar, kl. 14.30
USA: Arbeidsledighet februar, kl. 14.30
Annet:
Aker Carbon Capture: Ekstraordinær generalforsamling, kl. 12.00
Belships: Tilbudsperiode ifm. Blue Northern-bud utløper, kl. 16.30
Baker Hughes: Riggtelling, kl. 19.00
FAO: Matprisindeks februar, kl. 10.00
ØMU: ESB-sjef Lagarde tale, kl. 10.30
USA: Fed-sjef Powell tale, kl. 18.30
Ekskl. utbytte:
BW LPG
Kilder: Trading Economics, Euronext, TDN Direkt, selskapene ,finansavisen