3 Februar

Images top

Dagens info 💰

Du har ikke et aktivt abonnement

Du må ha et aktivt abonnement av riktig type for å se denne siden. Dersom du mener dette er en feil, ta kontakt med oss.

Til din informasjon

Vi vil starte med å si at dette ikke er økonomisk rådgiving, men kun våre syn av markedet og hva vi tenker. Dette er basert på nyheter og ting vi fanger opp i markedet, og vi anbefaler ingen noen ting. Du bestemmer over dine egne handlinger og vurderinger.

Kurser

Råvarer

Valuta

I natt

Krypto

God morgen!

Bitcoin-pris i dag: faller til 94 000 dollar ettersom Trump-tariffer utløser globalt salg

Bitcoin og andre store kryptovalutaer så kraftige nedganger på mandag, da eskalerende handelsspenninger som stammer fra USAs president Donald Trumps nylig pålagte tollsatser på Kina, Canada og Mexico ansporet til et bredere salg av markedet.

Bitcoin falt 6,2 % til $94 088,1 innen 02:01 ET (07:01 GMT).

Kryptovalutaen nådde et lavpunkt i løpet av dagen på $91 69,80, og markerte det laveste nivået på tre uker.

Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, møtte også en kraftig nedgang, og falt 18% til $2 567,26, et nivå som ikke har vært sett siden begynnelsen av november.

Bitcoin faller midt i bredere salg etter Trump-tollen
Nedturen i kryptomarkedet faller sammen med økt investorangst over en potensiell global handelskrig.

President Trumps kunngjøring om en toll på 25 % på import fra Mexico og Canada, sammen med en avgift på 10 % på kinesiske varer, har forsterket bekymringene for økende inflasjon og potensielle likviditetsproblemer.

Denne utviklingen har ført til en risiko-off-sentiment på tvers av finansmarkedene, med investorer som beveger seg bort fra mer risikofylte eiendeler, inkludert kryptovalutaer.

Analytikere bemerker at kryptovalutamarkedet, kjent for sin volatilitet, er spesielt følsomt for makroøkonomiske faktorer som handelspolitikk og inflasjonsforventninger.

De siste tariffene forventes å forstyrre globale forsyningskjeder, og potensielt føre til høyere produksjonskostnader og forbrukerpriser. Dette miljøet av usikkerhet og potensiell økonomisk nedgang har fått investorer til å revurdere eksponeringen mot digitale eiendeler.

Analytikere tilskrev markedsuroen til en forestående økonomisk nedgang og rådet investorer til å vurdere å anskaffe eiendeler til lavere priser i denne perioden.

Krypto-pris i dag: de fleste altcoins stuper ettersom amerikanske tariffer motvirker likviditetsbekymringer

Tidligere hadde forventninger om vennligere kryptoreguleringer under Trumps administrasjon økt tokenpriser, men takstkunngjøringen hadde større innvirkning på markedsstemningen.

De fleste altcoins falt mye mer enn Bitcoin, noe som gjenspeiler en økt risiko-off-sentiment.

Verdens nr.3 krypto XRP stupte nesten 19 % til $2,3579.

Solana falt 15,5 %, og Polygon falt 19 %, mens Cardano falt 22 %.

Blant meme-tokens falt Dogecoin 17%, mens presidentens meme-mynt $TRUMP var ned 14% etter å ha nådd et rekordlavt nivå på $16.349.

Asia

Asias fabrikkaktivitet svekkes ettersom Trump tariffer rykker mot følelser

-Asias fabrikkaktivitet svekket seg i januar ettersom myk kinesisk etterspørsel og trusler om høyere tollsatser fra USAs president Donald Trump tynget forretningsstemningen, viste private undersøkelser mandag, og gjorde utsiktene for regionens økonomi mørkere.

De siste fabrikkmålingene kommer mens globale markeder falt etter at Trump på lørdag gjorde bod på sine tidligere trusler og beordret omfattende tollsatser på import fra Mexico, Canada og Kina.

Motvinden fra Kina og usikkerheten rundt følgene fra Trumps politikk vil sannsynligvis skape stor hodepine for asiatiske beslutningstakere når de forsøker å underbygge økonomiene sine, hvorav mange er avhengige av kinesisk forbruk og global handel.

Kinas fabrikkaktivitet vokste i et lavere tempo i januar, mens bemanningsnivået falt i det raskeste tempoet på nesten fem år ettersom handelsusikkerheten økte, viste en næringsundersøkelse fra privat sektor mandag.

Utfallet var bedre enn en offisiell undersøkelse i forrige uke, som viste at produksjonsaktiviteten i verdens nest største økonomi uventet sank i januar.

Som et tegn på den økende virkningen av Kinas svakhet og amerikanske tolltrusler, falt Japans fabrikkaktivitet i januar i det raskeste tempoet på 10 måneder, med næringstilliten på et lavt nivå på mer enn to år.

Mens Sør-Koreas produksjonsaktivitet økte marginalt i januar, avtok den i Taiwan og Filippinene ettersom de mørkere utsiktene for global handel veide.

“Det er forsiktighet blant asiatiske selskaper over Trumps tolltrusler. Produsenter er heller ikke sikre på utsiktene for Kina, der forbruket sannsynligvis ikke vil øke mye på grunn av økende jobbtap blant den yngre generasjonen,” sa Toru Nishihama, sjeføkonom i fremvoksende markeder ved Dai-ichi Life Research Institute.

“Trump-tariffer kan også akselerere amerikansk inflasjon og holde dollaren sterk, noe som vil legge press nedover på fremvoksende asiatiske valutaer. Når global handel krymper, vil det ikke gi store fordeler for asiatiske produsenter,” la han til.

Faktisk ble aksjer til japanske og sørkoreanske bilprodusenter og deres leverandører hardt rammet i Asia på mandag, da Trumps helgekunngjøring tok en toll på eksportører over hele regionen.

Kinas Caixin/S&P Global Manufacturing Purchasing Managers’ Index (PMI) falt til 50,1 i januar fra 50,5 forrige måned, savnet analytikeres prognoser og lettet til et lavt nivå på fire måneder. Men det var like over 50-grensen som skiller vekst fra sammentrekning.

Japans endelige au Jibun Bank PMI falt til 48,7 i januar, lavere enn 49,6 i desember og holdt seg under 50,0-terskelen i syv måneder på rad.

Sør-Koreas PMI, derimot, steg til 50,3 i januar fra 49,0 i desember, da forretningsstemningen ble rammet av innenrikspolitisk uro, viste undersøkelsen utarbeidet av S&P Global.

Sør-Koreas økonomi vokste knapt i fjerde kvartal 2024, ettersom en politisk krise utløst av president Yoon Suk Yeols kortvarige krigslovsbud den 3. desember, skadet allerede skrøpelig forbruk.

Vietnams PMI falt til 48,9 i januar fra 49,8 i desember, mens det for Taiwan falt til 51,1 fra 52,7, viste undersøkelsene. Indeksen for Filippinene falt også til 52,3 i januar fra 54,3 i desember.

På et lysere notat, vokste Indias fabrikkaktivitet i januar med det raskeste tempoet på seks måneder på grunn av robust etterspørsel og sterk produksjon.

Australia

Australia-aksjer faller ved børsslutt; S&P/ASX 200 ned 1,79 %

Australia-aksjene var lavere etter stengingen på mandag, da tap i sektorene helsevesen, forbrukergodkjenning og materialer førte aksjene ned.

Ved stengetid i Sydney falt S&P/ASX 200 1,79 %.

De beste resultatene for økten på S&P/ASX 200 var Lynas Rare Earths Ltd (ASX:LYC), som steg 3,63 % eller 0,23 poeng til handles til 6,56 ved stengning. I mellomtiden økte Ramelius Resources Ltd (ASX:RMS) 2,43% eller 0,06 poeng for å ende på 2,53 og Regis Resources Ltd (ASX:RRL) var opp 2,29% eller 0,07 poeng til 3,13 i sen handel.

Sesjonens dårligste resultater var Westgold Resources Ltd (ASX:WGX), som falt 12,21% eller 0,32 poeng til handles til 2,27 ved stengetid. Resolute Mining Ltd (ASX:RSG) falt 9,64% eller 0,04 poeng til 0,38 og Magellan Financial Group Ltd (ASX:MFG) var ned 9,13% eller 0,96 poeng til 9,55.

Fallende aksjer var flere enn stigende på Sydney Stock Exchange med 862 til 260 og 361 endte uendret.

Aksjene i Ramelius Resources Ltd (ASX:RMS) steg til alle tider; øker 2,43 % eller 0,06 til 2,53.

S&P/ASX 200 VIX, som måler den impliserte volatiliteten til S&P/ASX 200-opsjoner, var opp 23,36 % til 13,13, en ny 1-måneds høy.

Gold Futures for levering i april var ned 0,68% eller 19,20 til $2 815,80 en troy unse. Andre steder i råvarehandelen steg råolje for levering i mars 1,94 % eller 1,41 til å nå 73,94 dollar per fat, mens Brent-oljekontrakten fra april steg 0,98 % eller 0,74 for å handles til 76,41 dollar.

AUD/USD falt 1,48 % til 0,61, mens AUD/JPY falt 1,23 % til 95,19.

Futures på US Dollar Index steg 1,19 % til 109,51.

USA

Amerikanske aksjefutures faller mens Trump innfører handelstoll

Futures på amerikanske aksjeindekser falt kraftig søndag kveld etter at president Donald Trump innførte handelstoll på Canada, Mexico og Kina i helgen, og markerte starten på en ny global handelskrig.

Trump lanserte 25% toll mot Canada og Mexico, og ytterligere 10% toll mot Kina, og oppfordret landene til å stoppe strømmen av illegale rusmidler og immigranter til USA.

Alle tre landene avviste tollsatsene og lovet gjengjeldelse.

S&P 500 Futures falt 1,6 % til 5 970,25 poeng, mens Nasdaq 100 Futures falt 2,4 % til 21 089,25 poeng ved 18:10 ET (23:10 GMT). Dow Jones Futures falt 1,1 % til 44 233,0 poeng.

Tap i futures kom også etter en negativ sesjon på Wall Street på fredag, da PCE-prisindeksdata vokste som forventet for desember, noe som indikerer at amerikansk inflasjon forble klissete. Trumps tariffer forventes å øke inflasjonen.

Trump signerer en ordre som innfører toll
Trump signerte lørdag en executive order som innfører de nye handelstollene, som vil ta tak fra 4. februar. Tollsatsene vil dekke all import fra de tre landene, selv om olje- og gassimport fra Canada vil få en mindre toll.

Trump inkluderte en klausul som vil øke tollsatsene dersom noen av de nevnte landene skulle gjøre gjengjeldelse, og flagget også potensialet for høyere tollsatser, og en universell importtoll, i de kommende månedene.

Dollaren steg etter hans bevegelse, mens den kanadiske dollaren og den meksikanske pesoen begge svekket seg betydelig. Landhandel i yuanen ble stengt for månenyttåret.

Trump hadde i stor grad telegrafert takstene de siste to ukene, noe som ga markedene noen forhåpninger om at virkningen deres ville bli priset inn. Men det kraftige fallet i futures antydet at dette kanskje ikke er tilfellet, med Wall Street sannsynligvis satt for mer svakhet etter forrige ukes rute.

Analytikere forventer at tollsatsene vil drive opp amerikansk inflasjon, gitt at de i stor grad vil bli betalt av innenlandske importører. Høyere inflasjon reduserer utsiktene til flere rentekutt fra Federal Reserve.

“Den resulterende økningen i amerikansk inflasjon fra disse tollsatsene og andre fremtidige tiltak kommer til å komme enda raskere og bli større enn vi først forventet … vinduet for at Fed kan gjenoppta rentenedsettelsen når som helst i løpet av de neste 12 til 18 månedene, smalt bare lukk,” skrev analytikere ved Capital Economics i et notat.

Wall St sykepleiere tap på inflasjon jitters
Søndagens tap i futures kom etter en negativ sesjon på Wall Street, da data som viser en in-line økning i PCE-prisindeksinflasjonen raste risikoappetitten.

Målingen er Feds foretrukne inflasjonsmåler, og steg ytterligere over sentralbankens 2% årlige mål i desember. Sticky inflasjon reduserer ytterligere sjansene for flere rentekutt fra Fed, som hadde holdt rentene stabile forrige uke og slo en haukisk tone.

S&P 500 falt 0,5 % til 6 040,53 poeng på fredag, mens NASDAQ Composite falt 0,3 % til 19 627,44 poeng. Dow Jones Industrial Average falt 0,8 % til 44 544,66 poeng.

Olje

Oljeprisene stiger etter at amerikanske tariffer vekker frykt for forsyningsavbrudd

Oljeprisene økte mandag etter at USAs president Donald Trump innførte toll på Canada, Mexico og Kina, noe som økte frykten for avbrudd i råoljeforsyningen fra de to største leverandørene til USA, men utsiktene til lavere drivstoffetterspørsel begrenset gevinstene.

U.S. West Texas Intermediate råoljefutures var på $73,89 per fat, opp $1,36, eller 1,88%, innen 0656 GMT, etter å ha nådd det høyeste siden 24. januar på $75,18 per fat tidligere i økten.

Brent-oljefutures steg 73 cent, eller 0,96 %, til 76,40 dollar per fat, etter å ha nådd en topp på 77,34 dollar.

Trump beordret lørdag feiende tollsatser på varer fra Mexico, Canada og Kina, og startet en handelskrig som kan bremse global vekst og gjenopplive inflasjonen.

Energiprodukter fra Canada vil bare ha en avgift på 10 %, men meksikansk energiimport vil bli belastet med hele 25 %, sa tjenestemenn i Det hvite hus.

“Den relativt myke holdningen til kanadisk energiimport er sannsynligvis forankret i forsiktighet,” sa Barclays (LON:BARC) analytiker Amarpreet Singh i et notat.

“Tariffer på kanadisk energiimport vil sannsynligvis være mer forstyrrende for innenlandske energimarkeder enn de på meksikansk import og kan til og med virke mot sin hensikt i forhold til et av presidentens hovedmål – å senke energikostnadene.”

Goldman Sachs-analytikere forventer at tariffene vil ha begrenset kortsiktig innvirkning på globale olje- og gasspriser.

Canada og Mexico er de viktigste kildene til amerikansk råoljeimport, og står til sammen for omtrent en fjerdedel av oljen som amerikanske raffinører behandler til drivstoff som bensin og fyringsolje, ifølge US Department of Energy.

Tariffene vil øke kostnadene for de tyngre råoljekvalitetene amerikanske raffinerier trenger for optimal produksjon, sa industrikilder, redusere lønnsomheten og potensielt tvinge fram produksjonskutt.

Futures på bensin i USA steg 2,66 % til 2,1136 dollar per gallon etter å ha nådd 2,162 dollar tidligere, det høyeste siden 16. januar.

Tariffene er positive for oljepriser på kort sikt på grunn av risiko for forsyningsforstyrrelser, spesielt for tyngre kvaliteter, sa Saul Kavonic, en energianalytiker ved MST Marquee.

Oljeprisene kan imidlertid falle utover neste kvartal ettersom tollsatsene fører til at etterspørselsutsiktene forverres ytterligere, og ettersom OPEC+ har kommet under mer press fra Trump for å avvikle produksjonskutt, la han til.

Organisasjonen av oljeeksporterende land og deres allierte, en gruppe kjent som OPEC+, vil neppe endre eksisterende planer for å øke produksjonen gradvis når den møtes på mandag, sa delegater fra produsentgruppen til Reuters, til tross for presset fra Trump.

Gull prisene

Gullprisene faller fra rekordhøye nivåer ettersom Trump-tariffer øker dollaren

Gullprisene falt fra rekordhøye på mandag, og kom under press fra en kraftig økning i dollaren etter at USAs president Donald Trump innførte handelstoll på Kina, Canada og Mexico.

Men nedgangen til det gule metallet forventes å være kortvarig, gitt at det har vært på et sterkt oppløp den siste uken, ettersom en rutt i globale aksjemarkeder og forventning om Trumps tariffer økte etterspørselen etter trygg havn.

Dollaren steg til nesten én måneds høyde, og var tilbake i sikte av en over to-års topp etter at tariffene ble bekreftet.

Spotgull falt 0,7 % til $2 780,56 per unse, mens gullfutures som utløper i april falt 0,8 % til $2 810,30 per unse kl. 23:38 ET (04:38 GMT). Spotprisene nådde rekordhøye $2 817,57 per unse forrige uke.

Gull presset av dollarøkning ettersom tollsatser peker mot høyere inflasjon
Trump innførte 25% toll på kanadisk og meksikansk import, sammen med en 10% toll på Kina. Alle tre landene avviste tollsatsene og sverget gjengjeldelse.

Trump hadde i stor grad telegrafert tollsatsene forrige uke, før han signerte en eksekutiv ordre som innførte dem på lørdag. Takstene trer i kraft fra tirsdag.

Dollaren steg kraftig på tariffnyhetene, og presset metallmarkedene.

Analytikere ble sett som advarte om at handelstollene sannsynligvis vil påvirke høyere amerikansk inflasjon, og gi Federal Reserve mindre drivkraft til å kutte rentene ytterligere. Dette kan redusere gullets langsiktige utsikter, til tross for sterk etterspørsel etter trygge havn på kort sikt.

Andre edle metaller trakk seg tilbake på denne forestillingen. Platinafutures falt 1,9 % til 1024,0 dollar per unse, mens sølvfutures falt 1,5 % til 31,795 dollar per unse. Begge metallene, som gull, hadde også steget kraftig forrige uke.

Blant industrielle metaller falt benchmark-kobberfutures på London Metal Exchange 1,1 % til 8 944,25 dollar per tonn, mens kobberfutures i mars falt 1,9 % til 4,1960 dollar per pund.

Kobber ble også presset av mykere enn forventet indeksdata fra private innkjøpssjefer fra toppimportøren Kina, da forretningsaktiviteten forble myk i den første måneden av 2025.

JPMorgan gjentar oksen for gull
JPMorgan-analytikere sa i et mandagsnotat at de beholdt sitt positive syn på gull på mellomlang sikt, og uttalte at risikoaversjon i bredere markeder fortsatt kan drive investorer inn i det gule metallet.

Investeringsbanken forventer fortsatt at gull vil stige til 3000 dollar per unse innen slutten av 2025, og sier at lavere amerikanske renter og en stabilere, om enn tregere økonomi, vil drive strømmer inn i det gule metallet.

JPM er satt til å levere gull verdt rundt 4 milliarder dollar mot futureskontrakter i februar. Investeringsbanken er den klart største forhandleren av gull i verden.

Europesike markedet

Europeiske aksjer faller kraftig på grunn av tariffer; eurosonens KPI i fokus

De europeiske aksjemarkedene falt kraftig mandag, etter at USAs president Donald Trump innførte handelstoll på tre av sine store handelspartnere, og truet med å gjøre noe lignende med EU og Storbritannia.

Klokken 03:05 ET (08:05 GMT) falt DAX-indeksen i Tyskland 2 %, CAC 40 i Frankrike falt 2 % og FTSE 100 i Storbritannia falt 1,3 %.

Trumps tariffer traff sentimentet
President Trump kunngjorde i helgen at USA vil innføre 25 % toll på import fra Mexico og Canada og 10 % på varer fra Kina, med tollsatsene som skal tre i kraft tirsdag.

De amerikanske tollsatsene vil påvirke 1,3 billioner dollar av varer, eller mer enn 40 % av all amerikansk import.

Canada og Mexico lovet umiddelbart gjengjeldelsesskatter, mens Kina lovet å utfordre tollsatsene i WTO.

I tillegg, i et intervju med BBC, indikerte Trump at lignende tariffer med EU “definitivt vil skje.” Han utelukket ikke å pålegge britiske varer, men la til at situasjonen «kan løses».

Selv om den nyinnsatte presidenten hadde truet med slike trekk under kampanjen, hadde investorer forventet at Trump ville vanne ut retorikken hans når avgjørelsene faktisk ble tatt.

Følgelig møtte aksjeindekser aggressivt salg både i Asia og Europa, mens amerikanske futures også pekte på bratte fall på Wall Street senere i sesjonen.

Eurosonen inflasjonsdata pga
På den økonomiske datafronten vil investorer studere nøye den endelige utgivelsen av produksjons-PMI for eurosonen for januar, og enda viktigere flash-KPI-utgivelsen for regionen.

Den europeiske sentralbanken kuttet renten i forrige uke, dens femte reduksjon siden juni, da tjenestemenn forsøker å stimulere lokale økonomier som sliter mens inflasjonen forblir dempet.

Eurosonens KPI forventes å komme inn på 2,4 % på årsbasis i januar, bare marginalt over ECBs mellomlangsiktige mål på 2,0 %.

Julius Baer ser hopp i AUM
I bedriftssektoren, registrerte Julius Baer (SIX:BAER) et hopp i nettoresultatet for 2024, med den sveitsiske formuesforvalteren som drar fordel av en økning på 16 % i forvaltningskapitalen til rekordhøye 545 milliarder dollar.

Stellantis (NYSE:STLA) kunngjorde endringer mandag med sikte på å forenkle strukturen og fremskynde prosessene, ettersom bilprodusenten fortsetter med en omorganisering den startet etter at tidligere administrerende direktør Carlos Tavares sluttet i desember.

Bilsektoren vil være i fokus mandag, ettersom selskaper som Volkswagen (ETR:VOWG_p) og Stellantis har virksomhet i Mexico som gjør dem utsatt for virkningen av amerikanske tariffer.

Råolje stiger på grunn av bekymringer for forsyningsavbrudd
Oljeprisen steg mandag da president Trumps kunngjøring av toll på import fra to av USAs største leverandører reiste bekymring for potensielle forstyrrelser i oljeforsyningskjeder.

Ved 03:05 ET økte de amerikanske råoljefutures (WTI) 2,1 % til $74,08 per fat, mens Brent-kontrakten steg 1,2% til $76,58 per fat.

USA importerer omtrent 4 millioner fat kanadisk olje og nesten 500 000 fat meksikansk olje daglig.

De nylig pålagte tariffene forventes å øke kostnadene for amerikanske raffinerier, spesielt de i Midtvest- og Gulf Coast-regionene, noe som potensielt kan føre til høyere drivstoffpriser og potensielle produksjonskutt.

I dag ville jeg

Oljeprisene vil sannsynligvis falle på lengre sikt etter det første hoppet etter president Donald Trumps implementering av heftige tollsatser på Canada og Mexico, sa industriovervåkere.
Mens råoljemarkedene vil se høyere priser og forbrukere vil betale mer for bensin- og dieselkostnader på kort sikt, er økningen bare midlertidig, sa oljeovervåkere som CNBC snakket med.

Det jeg har snakket om ved mulig traiff krig tror jeg kan vare .. jeg ville derfor ikke gjort så mye nærmeste dagene og bare sittet rolig

Jeg tar inn MPCC men 1/3 inn i porteføljen kurs 18.80

Jeg ser mer og mer på kjernekraft.. Cameco.com

KOA har begynt å røre på seg.. holder den til 4,5

Husk dette er våre tanker og meninger og ikke noen form for råd.

  • MPCC Kjøpt inn 18.80
  • Argeo = solgt 50% 4kr – Kjøpte tilbake 50% på 3,75
  • NHY ville jeg holdt – Selger
  • Gogl  -Solgt 50% 103kr solgt siste post på 140
  • Tgs Solgt
  • PGS Solgt
  • EQNR: Solgt
  • Var: Solgt
  • Yar: Solgt
  • KOG: Solgt
  • Kahoot: villle holdt meg unna
  • Sas: Solgt
  • Akso: holdt
  • Nel: ville jeg KJØPT (long case)
  • KOA: sett litt nærmere på denne nå -KOA kjøpt 10%1,54 + 10% 1,52
  • 2020 Solgt: solgt
  • Pareto Bank, -solgt
  •  ABG Sundal Collier, -solgt
  •  SpareBank 1 SR-Bank, -solgt
  • Gjensidige- solgt
  • Dnb -solgt
  • storebrand-solgt
  • LSG-solgt
  • Mowi : solgt
  • Salme-solgt
  • Salm-solgt
  • Auss -solgt
  • Alt av fisk: Selger ut samtlige

Dette skjer i dag

Resultat pr. 4. kv.:

PRESENTASJONER

– PRS 10.00





ANNET SELSKAPER OG BØRS

– Børs: børsene på Fastlands-Kina stengt





MAKROSTATISTIKK

– Japan: PMI-industri endelig januar 1.30

– Kina: Caixin PMI-industri januar 2.45

– India: PMI-industri januar 6.00

– Spania: PMI-industri januar 9.15

– Italia: PMI-industri januar 9.45

– Frankrike: PMI-industri endelig januar 9.50

– Tyskland: PMI-industri endelig januar 9.55

– EMU: PMI-industri endelig januar 10.00

– Storbritannia: PMI-industri endelig januar 10.30

– EMU: KPI foreløpig januar 11.00

– Italia: KPI foreløpig januar 11.00

– Norge: Boligpriser januar 11.00

– USA: PMI-industri endelig januar 15.45

– USA: ISM-industri januar 16.00

– USA: byggeinvesteringer desember 16.00

Kilder: Trading Economics, Euronext, TDN Direkt, selskapene ,finansavisen

3 Februar