Dagens info 💰
Du har ikke et aktivt abonnement
Du må ha et aktivt abonnement av riktig type for å se denne siden. Dersom du mener dette er en feil, ta kontakt med oss.

Til din informasjon
Vi vil starte med å si at dette ikke er økonomisk rådgiving, men kun våre syn av markedet og hva vi tenker. Dette er basert på nyheter og ting vi fanger opp i markedet, og vi anbefaler ingen noen ting. Du bestemmer over dine egne handlinger og vurderinger.
Kurser
Råvarer
Valuta
Innhold
I natt
Krypto

God morgen!
Bitcoin-pris i dag: faller til 83,5 000 dollar ettersom tariffusikkerhet rasler risikoappetitten
Bitcoin falt på onsdag, og slettet denne ukens beskjedne gevinster da investorer søkte klarhet i USAs president Donald Trumps tollpolitikk, som har raslet globale markeder.
Verdens største kryptovaluta falt 2,5 % til $83 409,4 innen 01:20 ET (05:20 GMT).
Tokenet hadde steget til over $86 000 på tirsdag, men kunne ikke opprettholde disse gevinstene.
Tariffusikkerhet gir drivstoff til risikoaversjon; rekordhøyt gull
Investorer veide de bredere implikasjonene av Trumps fluktuerende handelspolitikk.
Mens presidenten nylig har antydet mulige fritak for visse tariffer – for eksempel 25 % toll på utenlandsk kjøretøyimport – fortsetter administrasjonen hans å forfølge potensielle tollsatser på halvleder- og farmasøytisk import.
I mellomtiden forblir kinesiske varer underlagt en kumulativ toll på 145 %, noe som førte til en gjengjeldelsesreaksjon på 125 % fra Kina.
Denne politiske tilnærmingen har raslet global risikoappetitt, og dempet entusiasme for spekulative eiendeler som kryptovalutaer.
Bitcoin, ofte sett på som en sikring under geopolitiske spenninger, ser ut til å miste noe av sin trygge havn tiltrekning midt i de blandede signalene fra Washington.
Spesielt ble gull, sett på som en trygg havn, handlet rekordhøyt onsdag.
Kina veier regler for avhending av kryptografi midt i en bølge av beslag – Reuters
Kina utforsker nye regler for håndtering av beslaglagte kryptovalutaer ettersom lokale myndigheter sliter med et voksende lager av tokens fra straffesaker, rapporterte Reuters onsdag.
Med kryptohandel forbudt på fastlandet, har myndighetene henvendt seg til private firmaer for å likvidere eiendeler – en provisorisk løsning som nå trekker gransking.
Juridiske eksperter og regulatorer ber om klarere tilsyn, midt i økende saker og spekulasjoner som Kina kan speile
Kinas beholdning, anslått til 1,4 milliarder dollar i bitcoin, rangerer staten blant verdens beste kryptoholdere, la rapporten til.
Krypto-pris i dag: altcoins faller; Ethereum, Solana-ledelsen synker
De fleste altcoins så mye brattere fall enn Bitcoin etter økter med dempede bevegelser.
Verdens nr. 2 krypto Ethereum falt 4,6% til $1 565,68.
Verden nr. 3 crypto XRP falt 3,6% til $2,0706.
Solana falt 5 %, og Cardano falt 6 %, mens Polygon falt 2,2 %
Blant meme-tokens tapte Dogecoin 4,5 %, mens $TRUMP handlet 3 % lavere. Trumps foreslåtte amerikanske kryptoreservestrategi, heter det i rapporten.

Asia
Aksjene faller i Asia ettersom Nvidia demper bekymringene hos fansen, og gullet stiger til rekord
Aksjene falt i Asia på onsdag da AI-kjære Nvidia (NASDAQ:NVDA) tok et slag fra amerikanske fortauskanter på brikkesalg til Kina, og fremhever skaden som kommer i en global handelskrig, mens gull slo rekord og safe-haven-valutaene hoppet.
Rentene på statskassen var jevne i forkant av en nøkkeltale fra sentralbanksjef Jerome Powell senere på dagen. Traders lurer på om han vil gjenta den overraskende due tonen satt av hans kollega Fed-guvernør Christopher Waller, eller holde seg mer balansert.
Over natten utstedte Washington nye eksportlisenskrav for Nvidias H20 og AMD (NASDAQ:AMD) sine MI308 kunstige intelligensbrikker til Kina. Nvidias aksjer falt 6 % i etter-handel etter at det sa at flyttingen ville koste 5,5 milliarder dollar.
“Denne avsløringen er et tydelig tegn på at Nvidia nå har massive restriksjoner og hindringer i salg til Kina,” sa Daniel Ives, analytiker i Wedbush Securities.
“The Street vil ta denne nyheten med klar nervøsitet, bekymret for at dette er de første skuddene som ble avfyrt i teknologikampen mellom USA og Kina, og Beijing/Xi kommer ikke bare til å ta denne nyheten og gå unna.”
Separat beordret president Donald Trump en undersøkelse av potensielle nye tollsatser på all amerikansk import av kritiske mineraler, i tillegg til vurderinger av farmasøytisk og chipimport. Beijing fortsetter å spille hardball, etter å ha beordret flyselskapene til å stanse leveranser av Boeing-fly (NYSE:BA).
Salget i asiatiske aksjer tok fart på ettermiddagen. S&P 500-futures falt 1,5 % mens Nasdaq-futures falt 2,3 %.
Dysterheten er satt til å spre seg til Europa, med EURO STOXX 50-futures som peker mot et fall på 1,5 % ved åpningen.
Onsdag falt MSCIs bredeste indeks over Asia-Pacific-aksjer utenfor Japan 1,4 %, og tok en fire-dagers seiersrekke. Japanske Nikkei falt 1,6 prosent.
Kinesiske blue chips falt 0,7 % da investorer ikke fant mye trøst i noen solide BNP-data som var før tolløkningene i april. Hang Seng i Hong Kong falt 2,7 prosent.
“Begge land ser ut til å tro at de har overtaket, og potensielt forlenger den nåværende fastlåsningen i flere måneder fremover,” sa analytikere ved PGIM Fixed Income i et notat til kundene.
“Kina ser ikke ut til å ha noen intensjon om å klatre ned fra sin nåværende holdning til tollsatser og ser i stedet på den nåværende handelsdynamikken som en mulighet til å gjøre inntog med land som eksporterer til USA.”
Det hvite hus sa at Trump er åpen for å inngå en handelsavtale med Kina, men Beijing bør ta det første grepet.
GULL SKINNER
Alle usikkerhetsmomentene forlot gull i en ustoppelig posisjon, med bullion opp 2% for å nå en ny rekordhøy på $3290 per unse.
ANZ oppdaterte onsdag sin prognose for gull til å nå $3600 per unse ved årsskiftet, og argumenterte for at risikokjøpene for eiendelen ennå ikke har tatt seg opp.
Nedgangen i risikoappetitten er tydelig gjennom oppgang i japanske yen og sveitsiske franc. Dollaren tapte 1,1 % til 0,8145 sveitsiske franc og falt 0,7 % til 142,32 yen.
Bank of Japans guvernør Kazuo Ueda sa til avisen Sankei at sentralbanken kan trenge å iverksette politiske tiltak hvis amerikanske tariffer skader den japanske økonomien, noe som signaliserer potensialet for å stoppe bankens renteøkningssyklus.
Amerikanske statsobligasjoner klarte imidlertid ikke å trekke støtte fra risikoaversjonen og var stabile på onsdag.
Referanserenten på 10 år var stabil på 4,325 %, godt utenfor den nylige høyeste på 4,592 %. Den 30-årige avkastningen var lite endret på 4,777 %, også rundt 25 basispunkter lavere fra det høyeste som ble sett forrige uke.
Oljeprisen var lavere. Brent falt 1,1 % til 63,99 dollar per fat, mens amerikansk olje også falt 1,1 % til 60,65 dollar per fat.


Australia
Australia-aksjer faller ved børsslutt; S&P/ASX 200 ned 0,04 %
Australia-aksjene var lavere etter stengingen onsdag, da tap i energi-, IT- og helsesektorene førte aksjene ned.
Ved stengetid i Sydney falt S&P/ASX 200 0,04 %.
De beste resultatene for økten på S&P/ASX 200 var Zip Co Ltd (ASX:ZIP), som steg 16,22 % eller 0,24 poeng til 1,72 ved stengetid. I mellomtiden økte Ramelius Resources Ltd (ASX:RMS) 6,77% eller 0,18 poeng til 2,84 og Regis Resources Ltd (ASX:RRL) var opp 6,46% eller 0,29 poeng til 4,78 i sen handel.
Sesjonens dårligste resultater var Mineral Resources Ltd (ASX:MIN), som falt 8,99% eller 1,64 poeng til handles til 16,61 ved stengetid. Perpetual Ltd (ASX:PPT) falt 9,08% eller 1,56 poeng til 15,63 og Whitehaven Coal Ltd (ASX:WHC) var ned 7,37% eller 0,37 poeng til 4,65.
Fallende aksjer var flere enn stigende på Sydney Stock Exchange med 553 til 520 og 429 endte uendret.
Aksjene i Ramelius Resources Ltd (ASX:RMS) steg til alle tider; øker 6,77 % eller 0,18 til 2,84. Aksjene i Perpetual Ltd (ASX:PPT) falt til 5-års laveste nivå; taper 9,08 % eller 1,56 til 15,63. Aksjer i Regis Resources Ltd (ASX: RRL) steg til 3-års høyder; opp 6,46 % eller 0,29 til 4,78.
S&P/ASX 200 VIX, som måler den impliserte volatiliteten til S&P/ASX 200-opsjoner, var ned 0,43 % til 14,94.
Gold Futures for levering i juni var opp 2,14% eller 69,49 til $3 309,89 en troy unse. Andre steder i råvarehandelen falt råolje for levering i mai 1,08 % eller 0,66 for å nå $60,67 per fat, mens Brent-oljekontrakten fra juni falt 0,97% eller 0,63 for å handles til $64,04 per fat.
AUD/USD var uendret 0,24 % til 0,63, mens AUD/JPY falt 0,33 % til 90,37.
US Dollar Index Futures falt 0,68 % til 99,29.

USA
Aksjemarkedet i dag: S&P 500 ender lavere etter justering av oppgang midt i tariffusikkerhet
S&P 500 stengte lavere etter å ha gitt opp gevinster tirsdag veid av helsevesenet og forbrukeraksjer ettersom tariffdrevet usikkerhet fortsatte å tynge sentimentet.
Klokken 16:00 ET (21:00 GMT), Dow Jones Industrial Average falt 156 poeng, eller 0,4 %, S&P 500-indeksen falt 0,2 %, og NASDAQ Composite falt 0,1 %.
Helsevesenet under press når Trump signaliserer tariffer fremover
Trump-administrasjonen har sagt at den starter undersøkelser av import av legemidler og halvlederprodukter, ettersom den måler om de skal innføre toll på disse sektorene.
Helseaksjeaksjer inkludert Moderna Inc (BMV:MRNA) (NASDAQ:MRNA), Zimmer Biomet Holdings Inc (NYSE:ZBH) og Molina Healthcare Inc (NYSE:MOH) var blant de største nedgangene på dagen.
– USAs president har startet en orkan hvis konsekvenser ikke vil ta slutt med det første, sa Frankrikes statsminister Francois Bayrou på en pressekonferanse i Paris. Han sa at Trumps beslutning om å innføre omfattende tollsatser og konfrontere langvarige allierte har «knust tillit rundt om i verden» og forsterket økonomisk volatilitet.
Den pågående tariffusikkerheten skadet også detaljhandelsaksjer ettersom forbrukernes forbruk forventes å bli rammet av høyere prispress.
Bankene skinner i Q1
Inntjeningen i første kvartal har begynt å ta seg opp denne uken, med resultatene fra en rekke storbanker som pekte på motstandskraft i bedriftens inntjening til tross for økende økonomisk motvind.
Bank of America (NYSE:BAC)-aksjen steg mer enn 3 % etter at långiveren rapporterte en økning i netto renteinntekter i første kvartal, ettersom tariffdrevet volatilitet ansporet til rekordhøye aksjeomsetninger i den globale markedsenheten.
Citigroup (NYSE:C)-aksjen steg også mer enn 1 % etter at bankgiganten rapporterte høyere enn forventet resultater for første kvartal, ettersom den fulgte en trend satt av andre Wall Street-lånere med å registrere en kraftig, volatilitetsdrevet økning i aksjehandelsinntekter.
Andre steder falt Johnson & Johnson (NYSE:JNJ) aksjen 0,5 % etter at legemiddelprodusenten rapporterte omsetning og resultat over forventningene i første kvartal, igjen drevet av sterkt salg av kreftbehandlingene, men reviderte helårsprognosen, noe som kuttet resultatutsiktene.
Teknologisk sett steg Netflix (NASDAQ:NFLX) mer enn 4 % etter at Wall Street Journal rapporterte at strømmegiganten har som mål å nå markedsverdien på 1 tn dollar og doble inntektene innen 2030.
Andre steder er flere Federal Reserve-tjenestemenn også satt til å tale denne uken, spesielt styreleder Jerome Powell på onsdag.
Fokuset er direkte på sentralbankens planer for renter midt i økt usikkerhet rundt Trumps tariffer og en potensiell amerikansk resesjon.
I andre nyheter vurderer OpenAI å bygge et sosialt medienettverk for å konkurrere med andre plattformer som X.

Olje
Oljeskred mens markedene vurderer virkningen av handelskrigen mellom USA og Kina
Oljeprisen falt om lag 1 % onsdag, da skiftende amerikansk tollpolitikk førte til usikkerhet, og fikk handelsmenn til å veie den potensielle effekten av handelskrigen mellom USA og Kina på økonomisk vekst og energietterspørsel.
Futures på Brent-olje falt 66 cent, eller 1,0 %, til 64,01 dollar per fat innen 0630 GMT, mens amerikansk West Texas Intermediate-olje falt 69 cent, eller 1,1 %, til 60,64 dollar. Begge referanseindeksene falt 0,3 prosent tirsdag.
Den globale oljeetterspørselen forventes å vokse med sin laveste hastighet på fem år i 2025, og amerikansk produksjonsgevinst vil også avta, på grunn av USAs president Donald Trumps tariffer på handelspartnere og deres gjengjeldelsestrekk, sa Det internasjonale energibyrået tirsdag.
“Investorer fortsetter å slite med å finne en katalysator for å drive et mer meningsfullt oppsving, ettersom global vekst forventes å avta fremover med amerikanske tariffer, som setter oljeetterspørselen i fare,” sa Yeap Jun Rong, markedsstrateg hos IG.
“Den nedadgående trenden for oljeprisen forblir intakt, og vi kan forvente at den innledende optimismen rundt tilbakeføring av tollsatser vil avta, og den underliggende makromotvinden på kommende økonomiske data kan bringe markedene tilbake til en mer nøkternt virkelighet,” sa Yeap.
Verdens oljeetterspørsel i år forventes å øke med 730 000 fat per dag, sa IEA, kraftig ned fra de 1,03 millioner fat per dag det forventet forrige måned. Reduksjonen er større enn et kutt i etterspørselsanslagene som ble gjort mandag av Organisasjonen for oljeeksporterende land.
Tollkonflikten mellom USA og Kina er fortsatt den viktigste trusselen mot den globale økonomien og oljeetterspørselen, sa Imad Al-Khayyat, forskningsleder ved London Stock Exchange Group (LON:LSEG).
“Hver uke som går uten tegn til lettelser i denne konflikten øker sannsynligheten for en global resesjon og senker pristaket,” sa Al-Khayyat.
Bekymringer over Trumps eskalerende tollsatser, kombinert med økende produksjon fra OPEC+, en gruppe som består av OPEC og dets produserende allierte som Russland, har allerede trukket oljeprisen ned omtrent 13 % så langt denne måneden.
Usikkerheten rundt handelsspenninger har fått flere banker, inkludert UBS, BNP Paribas (OTC:BNPQY) og HSBC, til å kutte sine råoljeprisprognoser.
Trump har hevet tollsatsene på kinesiske varer til vannvitende nivåer, noe som har fått Beijing til å legge gjengjeldelsestoll på amerikansk import i en tiltagende handelskrig mellom verdens to største økonomier som markedene frykter vil føre til en global resesjon.
I mellomtiden steg amerikanske råoljelagre med 2,4 millioner fat i uken som endte 11. april, mens bensinlagrene falt 3 millioner fat og destillatlagrene falt 3,2 millioner fat, sa markedskilder, som siterer tall fra American Petroleum Institute tirsdag. [API/S][EIA/S]

Gull prisene
Gullprisene nådde rekordhøye nær $3300/oz på handelsuro, advarer Nvidia
Gullprisene nådde rekordhøye i handelen i Asia på onsdag, dra fordel av vedvarende etterspørsel etter trygge havn da markedene bekymret seg over handelsspenninger mellom USA og Kina og en advarsel om verdifall fra Nvidia.
Det gule metallet ble også hjulpet av svakhet i dollaren, da investorer dumpet amerikanske statsobligasjoner midt i økt usikkerhet om den amerikanske økonomien under president Donald Trump.
Spotgull hoppet 1,7 % til rekordhøye $3 283,63 per unse, mens gullfutures som utløper i juni nådde en topp på $3 299,52/oz.
Gull oppegående ettersom uroen i handelen i USA vedvarer
Gull tjente på vedvarende etterspørsel etter trygge havn ettersom investorer forble på kant med Trumps planer om å innføre enda flere handelstoll. Trump sa tidligere denne uken at han vurderer separate tariffer på elektronikkimport, og vil også snart kunngjøre toll på legemidler.
Dette kom da Trump økte handelspresset mot Kina med en kumulativ avgift på 145 %. Kina tok igjen med en toll på 125 % på amerikansk import.
Men Trumps administrasjon signaliserte at elektronikk var unntatt fra hans 145%-avgift på Kina, mens Trump også nylig annonserte et 90-dagers unntak fra hans gjensidige tariffer på andre land.
Dette gjorde markedene usikre på den amerikanske presidentens planer for flere tollsatser, og holdt dem i stor grad partisk mot trygge havn-eiendeler som gull og japanske yen.
Nvidia-advarsel øker handelsbekymringer, forårsaker teknologitap
Markedskjære NVIDIA Corporation (NASDAQ:NVDA) advarte tirsdag om at de står overfor en svekkelse på 5,5 milliarder dollar i inntjeningen i første kvartal fra nye amerikanske restriksjoner på chipeksport til Kina.
Flyttingen kan potensielt blokkere Nvidia og dets chipmaker-kolleger fra å selge til Kina, som ellers er et stort chipmarked. Denne tanken utløste kraftige ettermarkedstap i amerikanske aksjefutures, mens store teknologiaksjer i Asia også sank, noe som gjenspeiler mer risikoaversjon.
Restriksjonene kan også potensielt blokkere kinesiske selskaper ytterligere fra tilgang til AI-utvikling, og kan trekke flere gjengjeldelsestiltak fra Beijing.
Andre edle metaller ble blandet i økt risikoaversjon. Platinafutures falt 0,1% til $968,95/oz, mens sølvfutures steg 0,5% til $32,455/oz.
Kobber faller til tross for sterkt Kinas BNP
Blant industrielle metaller falt kobberprisene selv da toppimporten Kina hadde sterkere bruttonasjonalproduktvekst enn forventet i første kvartal.
Men optimismen over lesningen ble tilsølt av forventninger om svakere BNP-utskrifter i de kommende kvartalene, som sannsynligvis vil reflektere virkningen av en handelskrig mellom USA og Kina.
Benchmark kobberfutures på London Metal Exchange falt 0,6 % til 9 108,85 dollar per tonn, mens amerikanske kobberfutures falt 0,5 % til 4,5920 dollar per pund.

Europesike markedet
Goldman Sachs kuttet sin 12-måneders prognose for Europas STOXX 600-indeks for andre gang denne måneden og sa at den “forutså flere nedgraderinger”, og advarte om at amerikanske tollsatser og en sterkere euro kan skade bedriftens Europas inntjening.
Wall Street-meglerhuset trimmet prognosen for indeksen til 520 fra 570, og sa at konsensusestimater anslår en nedgang på 5 % år-over-år i STOXX 600-inntjening per aksje (EPS) for første kvartal.
Tidligere denne måneden hadde meglerhuset trimmet prognosen til 570 fra 580.
“Vi forventer ytterligere nedgraderinger; historiske trender mellom revisjoner og ytelse indikerer at markedet for øyeblikket tar med en nedrevidering på mer enn 5 prosentpoeng,” sa Goldman i et notat datert fredag.
Forrige uke, med amerikanske tollsatser utsatt med 90 dager, lovet EUs finansministre enhet i å forhandle en handelsavtale med Washington, og la merke til at tollsatsene var mer skadelig for den amerikanske økonomien enn for Europas.
Meglerhuset forventer at europeisk EPS for 2025 vil trekke seg sammen med 7 % sammenlignet med tidligere estimat på 2 % vekst, betydelig under konsensusforventningen om 4 % vekst.
“Vår (EPS) prognose reflekterer usikkerheten etter tollkunngjøringene og økningen i den amerikanske resesjonsrisikoen,” sa Goldman.
Bortsett fra tariffer, er europeiske selskaper spesielt utsatt for risikoen for en sterk euro, gitt at omtrent 60 % av STOXX 600-inntektene genereres utenfor Europa.
Euroen har steget rundt 10 % så langt i år.
Lavere energipriser kan også presse energi- og basisressurssektorene, la Goldman til.
Når det gjelder sektorer, forventes energi og finans å være de største trekkene på indeksen, sa meglerhuset, mens teknologi og industri kan gi noen positive bidrag.
Meglerhuset senket også sin 12-måneders prognose for Storbritannias referanseindeks FTSE 100 til 8 500 poeng fra 9 100.
Separat nedgraderte Citigroup (NYSE:C) mandag amerikanske aksjer til “nøytrale” fra “overvekt” og reviderte også sin holdning til aksjer i japanske og fremvoksende markeder.
I dag ville jeg
Europa-markedene åpner lavere; chip firmaer faller som ASML rapporterer bestillinger mangler
De europeiske markedene åpnet lavere onsdag ettersom usikkerhet rundt retningen til amerikanske handelstariffer fortsetter å svekke sentimentet.
Den pan-europeiske Stoxx 600
indeksen åpnet 0,8 % lavere etter to sterke økter med oppgang. Kritisk brikkefirma ASML
falt 6,5 % etter at den bommet på forventningene til nettobestillinger og flagget usikkerhet rundt amerikansk handel. Bransjeselskapet ASM International ble trukket 4,5 % ned.
U.K. inflasjonsdata for mars kom inn på 2,6 % i mars, ifølge tall publisert av Office for National Statistics på onsdag, under 2,7 %-prognosen i en Reuters-måling.
ASML
og Heineken
Inntjening er også i fokus for investorer i Europa onsdag.
Den nederlandske bryggergiganten Heineken
hadde en nedgang på 4,9 % fra året før i første kvartal til 7,78 milliarder euro (8,85 milliarder dollar) ettersom ølsalget falt 2,1 %.
Organisk nettoinntekt før eksepsjonelle poster var mer robust, opp 0,9 %, over nedgangen på 0,6 % spådd i en selskapskompilert konsensusprognose.
Administrerende direktør og styreformann Dolf van den Brink sa generelt svakere ølsalg var forventet, og at premiummerkene økte med 1,8 %.
Selskapet bekreftet sine helårsutsikter for en organisk vekst i driftsresultatet på 4 % til 8 %.
“Vi forventer pågående makroøkonomisk volatilitet som kan påvirke våre forbrukere, inkludert svakt sentiment, globalt inflasjonspress og valutadevalueringer i forhold til en sterkere euro,” heter det i en uttalelse.
“I tillegg er det bredere usikkerheter, inkludert nylige tariffjusteringer og potensielle økninger, ettersom vi går fremover. For å navigere i dette svingende miljøet, forblir vi smidige i allokeringen av kapital og ressurser.”
Mens ølsektoren vil bli rammet av den forventede globale tilbakegangen i økonomisk vekst og forbrukertillit samt forretningsusikkerhet knyttet til tariffer, sier analytikere at den kan være mer beskyttet enn andre bransjer gitt sin svært lokaliserte natur.
Storbritannias årlige inflasjonsrate falt til 2,6 % i mars, og kom under analytikernes forventninger, ifølge data utgitt av Office for National Statistics (ONS) onsdag.
Økonomer spurt av Reuters hadde forventet at konsumprisindeksen ville nå 2,7 % i løpet av de tolv månedene frem til mars.
Prisstigningstakten i Storbritannia nådde 2,8 % i februar, etter å ha steget kraftig til 3 % i januar.
Kjøpte Storebrand 115
Kjøpte Norsk Hydro 52
Kjøpte KOA 1.2
Kjøpte 2020 Bulkers 94
Begynner å se på flere case nå
Kjøpt mye på fredag med rød skrift under
Jeg ser mer og mer på kjernekraft.. Cameco.com
KOA har begynt å røre på seg.. holder den til 4,5
Husk dette er våre tanker og meninger og ikke noen form for råd.
- MPCC Kjøpt inn 18.80 +NY 17,5
- Argeo = solgt 50% 4kr – Kjøpte tilbake 50% på 3,75
- NHY ville jeg holdt – Selger
- Gogl -Solgt 50% 103kr solgt siste post på 140
- TGS NY 81
- PGS Solgt
- EQNR: Solgt
- Var: NY 30
- Yar: Solgt
- KOG: Solgt
- Kahoot: villle holdt meg unna
- Sas: Solgt
- Akso: NY 30
- Nel: ville jeg KJØPT (long case)
- KOA: sett litt nærmere på denne nå -KOA kjøpt 10%1,54 + 10% 1,52
- 2020 Solgt: solgt
- Pareto Bank, -solgt
- ABG Sundal Collier, -solgt
- SpareBank 1 SR-Bank, -solgt
- Gjensidige- solgt
- Dnb -solgt
- storebrand-solgt
- LSG-solgt
- Mowi : solgt
- Salme-solgt
- Salm-solgt
- Auss -solgt
- Aker BP NY 217
- Alt av fisk: Selger ut samtlige
Dette skjer i dag
Resultat pr. 1. kv.:
INIFY Laboratories
Makro:
Norge: Skatteregnskap mars, kl. 08.00
Japan: Maskinordrer februar, kl. 01.50
Kina: Boligpriser mars, kl. 03.30
Kina: BNP 1. kv., kl. 04.00
Kina: Industriproduksjon mars, kl. 04.00
Kina: Detaljhandel mars, kl. 04.00
Kina: Investeringer mars, kl. 04.00
Kina: Arbeidsledighet mars, kl. 04.00
UK: Inflasjon mars, kl. 08.00
Italia: Inflasjon mars endelig, kl. 10.00
ØMU: Driftsbalanse februar, kl. 10.00
ØMU: Inflasjon mars endelig, kl. 11.00
USA: Detaljhandel mars, kl. 14.30
USA: Industriproduksjon mars, kl. 15.15
Canada: BoC rentebeslutning og pengepolitisk rapport, kl. 15.45
USA: Varelagre februar, kl. 16.00
USA: NAHB boligmarkedsindeks april, kl. 16.00
Annet:
Awilco Drilling: Ekstraordinær generalforsamling, kl. 11.00
Oslo Børs: Halv dag ifm. påske
Norge: SSB lakseeksport, kl. 08.00
Norge: NVE vannmagasin, kl. 13.00
USA: DOE oljelagre, kl. 16.30
USA: Fed-sjef Powell tale, kl. 19.30
Utenlandske:
Alcoa, ASML, Autoliv, Heineken, Moncler, Nordea, Sandvik
Kilder: Trading Economics, Euronext, TDN Direkt, selskapene ,finansavisen